1+1= 3

Matte har aldrig varit min starkaste sida. Jag har aldrig lyckats fatt hur – + – kan bli plus. Min syster till mattelärare och mitt tekniska och logiska geni till man har försökt förklara det-många gånger – utan resultat så långt. Enklare matte har jag aldrig haft några bekymmer med. Och det sista jag lärt mig är att 1+1 faktiskt blir 3.

Just nu har jag tre stora projekt som alla tre är inne på sin slutfas. Gemensamt för dessa tre projekt är att de sker i samarbete med andra. Ett av mina mål med mitt företag var förra året att samarbeta mer med andra. Så har det blivit och plötsligt förstår jag vad min man menar när han säger att han inte gillar att jobba hemma- han saknar det kreativa samspel som hela tiden pågår på en arbetsplats. Mina tre stora projekt är: Ny version av valp till stjärna med studieplan i boken som kommer att bli utgiven i samband med klickerförlaget. En film om elitlydnadsmomenten både på svenska och engelska som beräknas att bli klar denna månad tillsammans med filmbyrån take off. Samt ett online samarbete med Siv Svendsen som har blivit en ettårig lydnadskurs på nätet.
IMG_2098
Alla samarbetspartners är både proffs inom sina områden samt otroligt drivna med sina projekt. Min förhoppning var att projekten skulle bli bättre i samarbetet, helst dubbelt så bra. Det har det inte blivit, snarare tre dubbelt. För i allt diskuterande och resonerade dyker det hela tiden upp nya tankar och idéer hur saker kan göras ännu bättre. Dessutom är det himla kul att efter många år inte längre jobba ensam.Det kommer att bli en spännande vår nu när allt snart är klart. Och trots att jag i princip har jobbat dygnet runt ett par månader känner jag mig supertaggad på nya projekt! Våren here we come!!!

Här kan se lite om mitt och Sivs fantastiskt skojiga samarbete inom område kreativ hundträning.Oj vad vi har bollat skojiga idéer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.