Boxholm- eller en fluga gör ingen sommar…

Vi har varit i Boxholm och tränat ett par dagar. Anne, Lotta, Linda och jag hyrde hallen i två dagar för att kunna få riktigt bra träningen nu när årstiden knappast bjuder på det. Kanonbra träning blev det ochså, helt suveränt att träna inomhus i värme och perfekt underlag(konstgräs). Eftersom vi bara var 4 hanns det med så mycket träning som hundarna orkade, alla fyra tvåbenta var maximalt koncentrerade på alla pass. Det blev många funderingar och resonemang ,hur givande som helst. För mig blev det lite överraskande att jag inte kommit så långt som jag trott i träningen. Jag hade fått för mig att vi låg i nivå med tävlingen ungefär. Men i ny miljö med mycket störningar visade sig skillnaden vara ganska stor. Det blir lätt små missar och det har man ju inte råd med i lydnadsklass. Miljön bjöd på en del naturliga störningar när folk kom och gick i hallen och vi tränade ett par pass med riktigt hög musik för att öva oss själva och hundarna på att orka hålla koncentration. Ovärderlig träning och jag är mycket nöjd med min egen insats då jag faktiskt orkade vara fokuserad och konstruktiv trots att det inte alls gick så bra som jag förväntat mig att det skulle göra. Tack Anne, Lotta, och Linda för fantastiskt roliga och givande dagar!

p1010054.JPG

p1010027.JPG

Tindra och Thorsten

p1010014.JPG

Det flitiga gänget: Hoffarna Spraka och Tindra, Kelpiesarna Thorsen och Ylle och Border collisarna Gin o Tonic

p1010010.JPG   Den tjusiga träningshallen

3 reaktioner på ”Boxholm- eller en fluga gör ingen sommar…”

 1. Hej Maria !

  Förstår att det måste varit helt överlägset bra träning,hallen verkar vara den ultimala träningsplatsen denna årstid.Ser framemot att komma dit.
  Trevlig 2:a Advent,vi kanske ses på Stora Stockholm.
  Lena & Gubben

 2. Så underbart det lät med sådan bra möjlighet till träning! Kul att se bild på Ylle. Jag tränar på stadiet att Yra inte ska äta hästbajs då vi tränar i ridhus. Konstgräs lät som ett bra underlag. Lina

 3. Hej Maria!

  Roligt att det går så bra för er, ni är grymma! Underbar träningsanläggning, skulle stått utanför gården här hemma. jag får nog komma igång med spår och lydnadsträningen nu
  om jag och I-or ska ge er en match på SM -09. (Blink) Vallat har vi gjort ganska mycket, gick kurs för Karin Söderberg som var inspererande och givande. Det hade varit skitkul att
  träna lite vallning med er nån gång. (Kecke är som sagt I-ors förebild.)
  Lycka till i tävlandet!

  p.s. Oslagbara namn på B.C`na på bilden

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.