Brukshelg!

Helgen som gått har vi kört årets två första brukstävlingar. Det var så himla kul och trevligt. Brukset är så otroligt givande för sina långa dagar och många laddningar inför nya uppgifter. Lång väntetid och massor med surr både med andra tävlande och funktionärer. Några nya bekanta blev det och en hel del gamla bekanta stötte vi på. Hursomhelst, vill jag slå ett slag för bruksproven, det är verkligen skoj! Som grädde på moset hade vi två bra tävlingsdagar. Trots att all träning i princip varit inriktad på lydnadslydnaden lyckades vi ändå få till det. Bägge dagarna var framåtsändandet och uppletandet det som kostade oss mest poäng och ochså det vi är minst tränade på så det kan man ju knappast klaga på. Full pott i spåret bägge dagarna och en förövrigt helt ok lydnad resulterade i 616.5 på lördagen i Västerås och 611.25 på söndagen i Boxholm. Därmed hoppas jag att vi är klara för bruks SM i spår. Nu ska jag träna ordentligt innan nästa bruksstart.

Grattis till Träningskompisarna Bettan med schäfer och Ewa med Vallmyra Trix som fick uppflyttning till elitspår i helgen!

7e2f60421

9 reaktioner på ”Brukshelg!”

  1. Grattis Fantastiskt, vi kommer och hejar på dig på SM i Bruks! Om fler gjorde som du skulle fler få plats på ekl spårtävlingar, du är ett föredömme. Hi hi

  2. GRATTIS till fina resultat! Ni är verkligen otroligt duktiga. Presterar högt i allt ni gör!
    Stort grattis!
    Vi ses väl i Filipstad?
    Ha det gott!
    Towa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.