Cellavi obedience summer camp!

Förra veckan hade jag en lydnadskurs på hemmaplan. Som vanligt med trevliga och ambitiösa ekipage. Jag noterade att deltagarna bytte mail och FB uppgifter i slutet på kursen. Det händer rätt ofta och många hundsportare har vänner och bekanta på alla möjliga ställen efter en tid som aktiva. Det är det absolut roligaste med hundträning att du får vänner o bekanta i alla åldrar och med alla möjliga olika bakgrunder. Människor man mest troligt inte skulle mött annars!

I vintras hade vi en trevlig träningshelg hos Helene Lindström och Ditte Andersson. Vi pratade bland annat om att det skulle vara trevligt med en gemensam sommarträning. Sagt och gjort planerna växte med att vi bestämde oss för att bjuda in ekipage på hög nivå från olika länder. Det blev tillslut Cellavi obedience summer camp! På ett par timmar hade samtliga inbjudna tackat ja…..och sagt och gjort vi bokade in oss på Åkerby herrgård, vilket visade sig vara hur lyckat som helst. Vi fick sätta upp våra tält och träna varsomhelst på området, som var riktigt fint och hundvänligt! Däremellan försågs vi med mat och fika som höll en riktigt hög nivå. För kurser och träningar kan jag verkligen rekommendera Åkerby herrgård

På lägret deltog landslagsekipage från 5 olika länder(Norge, Sverige, Danmark, Finland och Ryssland) Vi delade upp oss i grupper och tränade tillsammans. Det var högt i tak i grupperna och det blev en massa spännande och skojiga resonemang om allt möjligt rörande träning och tävling!

På måndagen vräkte regnet ner och vi tog ett snabbt beslut att åka till hundarenan i Kungsör. Tack Kungsörs BK för att vi kunde snabboka och få en riktigt bra dag trots vädret!

På kvällarna fortsatte snacket runt trerätters middagar och och lite allmänt mingel. Jättetack till alla som var där och bidrog till att lägret blev så lyckat och givande. Hoppas att det kan bli en årlig tradition!

Stort tack till Cellavi som sponsrade lägret!

Ylles alldeles egna SM- tårta designad av Åkerby herrgård!

2 reaktioner på ”Cellavi obedience summer camp!”

  1. Säger bara en sak – dessa dagar var (mycket mer än) HELT OKEJ!!!! 😉

    Har kikat på ”Från valp till stjärna-filmen” och den är så himla bra, och snyggt layoutad. Det var väl värt att kosta på ett proffsteam som filmade och redigerade. Eloge till dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.