Ditt och datt

Då var det färdigtävlat för i år- det känns rätt skönt. Ända sedan början på våren har det varit någon större tävling på gång. Ett lyxproblem men det ska bli skönt att kunna börja träna lite mer långsiktigt en period. Det finns en del större och mindre grejer att ta tag i. Både Nordiska och VM har gett klara besked om vad vi behöver bli bättre på. Jag tycker att Ylle utvecklats massor under säsongen men det finns mer att förbättra- mycket mer faktiskt. Vi hade lagt in en kampanj innan nordiska på fria följet och inkallningen. Det har gett resultat- på NM var fria följet riktigt skapligt- vi fick flera mail efter om att just fria följet sett så fint ut- riktigt glad blev jag för de mailen, på VM var det en katastrof. Till och med ville några hävda att jag själv gått riktigt ok på fria följet, det är det Mycket sällan jag får höra… Tack Mona för du hjälpte oss in på rätt spår och tack Anne som kom med ett toppenförslag för uppvärmning och ingång. Även inkallningen har blivit bättre även om han fortfarande tar i väl mycket i springandet. Återstår att sätta upp nya mål och göra en plan för 2010. Vi har bokat in ett antal träningsdagar i AH- hallen  Kanonställe för att få schysst träningskvalitet den här tiden på året.

Vi hade riktigt trevligt på Nordiska, vår laganda har blivit kanonfin tycker jag. Det har varit både kul och nyttigt med de träffar vi haft. Vi hade ju känslan redan på VM att vi inte var så långt efter. Nästa steg för Svenska laget är att försöka bli ännu vassare så vi kan hävda oss en liten bit till individuellt. Stort tack till er alla som var där, lagmedlemmar, lagledare, publik och sist men inte minst coacherna. Lotta gjorde ännu en fin insats som coach och har förhoppningsvis fått med sig massor av information för sin framtida träning. Tindra ska ju snart göra sin debut i elitklass.

Jag har kommit igång på allvar med skrivande av nästa bok- min förhoppning är att bli klar under våren. Då måste jag skriva varje ledig stund samt se till att verkligen vara disiplinerad. Det känns kul och spännande så långt men mycket att fundera på runt upplägg och vad som bör finnas med.

Avslutar med några bilder på Guldlaget som jag fått( eller snott kanske är rätt ord..) av Mona K

nm2009c

nm2009b

1 reaktion på ”Ditt och datt”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.