Elitsatsning 2009 och vinterträning

I går startade elitsatsningen 2009 här på Skogsborg. Förutom att träna moment och delmoment kommer vi vid varje tillfälle att ha olika teman enligt nedan:

 Målsättning
 Kedjor& helhet
 Rutiner
 Koncentration& fokus
 Träna tävlingsmässigt

Gänget består av 4 border Collies, 1 malle och en Aussie. I blandad ålder från 5 månader till 5 år. Några satsar på bruks andra på lydnadsklasserna. Alla med höga ambitioner på tävlingsbanan. Vi kommer att träffas en gång per månad och det ska bli jättekul att följa hundarnas utveckling och framfart på tävlingsbanan. Jag hade tänkt filma en snutt och lägga ut på sidan men glömde bort det, förhoppningsvis kan jag göra det nästa gång för de som vill.

Här kommer en liten film från morgonens lydnadsträning, lydnadsmomenten kändes lite ringrostiga men struntsamma, riktigt fint vinterväder att filma i hursomhelst och kul att leka med redigeringsprogrammet är det.

Jättegrattis till Carina och Lei-Anns Baggi som igår debuterade i lydnadsklass 3 med 300 P

 

3 reaktioner på ”Elitsatsning 2009 och vinterträning”

  1. Legger merke til at du har rutine”helt om marsj” når du går ut i transport etter endt øvelse. Har lenge tenkt på hvordan jeg skeal signalisere til hunden at øvelsen er over, nå går vi ut i transport. Nå ga du meg et godt svar. Jeg skal rett og slett herme!

    Ps: ser du bruker den nye Dale/ hundetrenings genseren din. Riktig så snygg er den 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.