Flera kurser

p1010091.JPG  Ylle& Ex                       ylle-bildtext.jpg

Nu finns det äntligen några fler kurser utlagda på kurssidan. Lydnad, uppletande och spår i maj och juni. Under våren kommer även mina tävlingsinriktade kurser som jag haft i samarbete med klubben att fortsätta. De kurserna har i mina ögon blivit oerhört lyckade, därför att så många kommit ut på tävlingsbanan. Jag tror att deltagarna sporrat varandra en hel del, upplägget med små grupper som jobbar tillsammans gör att man lär sig så mycket mer än att bara träna sin egen hund. Samtidigt blir man även blir en del i de andras träning och framgångar. Just att få till det tävlingsmässigt är både komplext och svårt, därför ochså en häftig utmaning i sig. Ju mer man funderar runt det desto mer kommer man på att ta hänsyn till i träningen. Senaste tiden har jag läst massor med idrottspsykologi och fått en hel del bra tips- mkt mkt intressant ämne där det finns massor med kunskap att hämta.

Håller på att skriva några rader om framåtsändande och hoppas bli klar snart, svårt att skriva kort och matnyttigt som det bör vara på bloggen.

tikvalpar1.jpg

En av dessa sötnosar är syrrans- ej klart ännu vilken det blir men hon kommer att heta Tindra

2 reaktioner på ”Flera kurser”

  1. Jag bloggade också om idrottspsykologi relaterad till hundträning igår:-) Visst är det ett spännande område!!! Tror faktiskt att hundtävlandet kan vara ett av de allra svåraste områdena när det gäller ”tankens kraft”…

    Inte lägga ut så söta valpbilder…;-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.