Intensiva kursveckor

En dag återstår på försommarens kursprogram. Det har varit intensiva och lärorika dagar men jag har knappt hunnit med något annat än att hålla kurs och hålla ställningarna på gården. Många duktiga förare och åhörare har varit här och som vanlig har jag som en extra fin fet bonus fått ett antal nya tankar runt lydnadsträning. Jag är som alltid när jag har haft mycket kurser riktigt träningssugen. Efter imorgon är det min tur. Har mest vallat när det blivit ngn tid över och idag kom jag mig äntligen för att anmäla Tindra till VP i juli. Hon känns definitivt klar för det men skulle behöva köra ngt pass på riktigt rörliga får.

Jag har alltså jobbat massor och tyckte att jag gjort mig förtjänt av en present, något kul, bara till mig. Jag bestämde att jag skulle få en resa till Finland. Närmare bestämt till finska mästerskapen i lydnad. Tyvärr gick min plan att flyga inte i lås. Tydligen sommartider på flyget och inget passade tillräckligt bra. Då försökte jag locka min sambo med en spännande Finlandskryssning men inget jag frestade med verkade funka särskilt bra…Just nu ser det mörkt ut men jag hoppas fortfarande på ett mirakel så jag ändå kommer iväg. Annars får jag trösta mig med Norska mästerskapen, mest troligt kommer jag att vara i Norge den veckan!

3 reaktioner på ”Intensiva kursveckor”

  1. Nu är vi hemma och bilen gick hela vägen. Glömde säga att jag betalade kursavgiften i söndags, hade kvitto med mig men glömde såklart ge det till dig. Tack än en gång för allt!! Jag är så inspirerad och motiverad till att fortsätta utöva effektiv träning!

  2. Hej! Måste även jag tacka för inspirerande och lärorika dagar (och säga att jag också betalat avgiften innan kursen:)). Hoppas du får några härliga, lediga dagar nu!

  3. Tack Maria, Lotta (och er andra!) för tre Mycket inspirerande dagar!
    Det känns som att ”proppen” gick ur och jag vet hur jag ska gå vidare på ett bra sätt.
    Tack igen! Och hoppas att vi ses för mer påfyllning snart 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.