Julklappstips!

Här kommer tre  julklappstips för den träningsintresserade kompisen, för klubbens instruktörer eller kanske för dig själv!

p1010006 

Clinic om tävlingsträning 

Vill du bli bättre på tävling? Få tips och idéer om hur du gör din träning mer anpassad för vad som gäller på tävling?

Enligt min erfarenhet bottnar de allra flesta problem på tävling i att hund och förare är alldeles för lite tränade på den tävlingsspecifika situationen.

På den här clinicen kommer du att få många tips om hur du kan få in tävlingsträning i din vanliga träning! Teoretiskt och praktiskt med några förevisningshundar kommer vi att titta på helhet, kedjor, överträning, störningsträning och tävlingsmässighet. Även förarens roll kommer med som en viktig del!

När 1.5 2012  10.00-15.00

Var Köping

Pris:  600 kr

Anmälan: skogsborghund@hotmail.com

Clinic i grundträning för

tävlingshunden

På den här clinicen kommer du få en massa ider och inspiration hur du lägger bra grunder för en blivande tävlingshund i lydnad och brukslydnad. Under föreläsningen visar vi övningar praktiskt med några hundar.

Clinicen vänder sig till dig som har en valp eller unghund eller som är instruktör och vill utveckla dina kunskaper eller helt enkelt sugen på att lära mer om hur du med bra träning kan locka fram det bästa i just din hund. 

När 31.3 2012 10.00-15.00

Var:  Kungsörs hundarena

Pris:  600 kr

Anmälan: skogsborghund@hotmail.com

Clinic i momentet framåtsändande

Momentet framåtsändande är det momentet som kanske är svårast att lära in i lydnadsprogrammen. Den här kvällen går vi igenom momentet från start till mål med några förevisningshundar, visar och diskuterar olika träningsstrategier för att få till momentet så bra som möjligt!

När 17.4   18.00-21.00

Var Köping

Pris:  350 kr

Anmälan: skogsborghund@hotmail.com

1 reaktion på ”Julklappstips!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.