Kurslokal och ny matta

För ett tag sedan blev vår nya kurslokal klar. Den finns i djurstallsdelen i vår gamla lada. Ett projekt som tog större delen av förra året eftersom taket visade sig vara av samma konsistens som knäckebröd. Ingen vidare reklam om kursdeltagarna får taket över sig på fikarasten. Men nu är allt i princip klart och jag har kunnat utnyttja kurslokalen på privattider, både för att värma sig och göra moment som går fint att träna inne. Dessutom tränar jag en hel del själv därinne så här års. Golvet är lite halt och sambon fick i uppdrag att fixa en matta av modell större som inte skär sig mot väggarna. Det blev inte tokigt alls faktiskt. Himla bra att göra diverse övningar på. Nästa projekt min sambo pysslar med till hunderiet är högtalare till planen, inte helt enkelt att hitta högtalare som fungerar att vara ute året runt men nu har han tydligen hittat något som ska funka. Högtalarna ska vara för att kunna träna med lite bra musik( Ramstein fartmoment, Teddybear Stockholm för lite lugnare moment typ) samt att kunna använda för olika former av störningsträning.

Här kan du se vår kurslokal, fortsättning på bygget skulle kunna bli en inomhus lokal- ett projekt som ännu inte är förankrat hos den på Skogsborg som står för den praktiska delen av de ständigt pågående byggprojekten.

 

kurslokal-fixadkurslokal-3kurslokal-2

5 reaktioner på ”Kurslokal och ny matta”

  1. Wow – jag är mycket impad över hur fint ni får till det, både med hundarnas lyor och den fina kurslokalen!!

    Håller helt med dig ang. engelska kennelklubben. All heder åt dig för att du uppmärksammar det!

  2. Den på Skogsborg som håller i den praktiska delen av de ständigt pågående byggprojekten – du håller hårt i honom va?! Det verkar sannerligen som om du har dragit värsta vinstlotten där! Eller är det skicklighet? 🙂 Hur som helst, SUPERPROFFSIGT!

    Och håller med – heja BBC!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.