Lagguld på Nordiska

Då är nordiska mästerskapen i lydnad slut för denna gång och Sverige vann lagtävlingen. Det var oerhört spännande in i det sista. Finländska tiken Tending Bluey löpte och gjorde sitt program allra sist. Hon behövde göra 278 p för att Finland skulle ta lagguldet. Bluey gjorde som oftast ett mycket fint program men nollade rutan som var sista momentet. Segern individuellt gick till Christa Enkvist med Tending vigor och Lena W med Tending Blackie på exakt samma poäng. 3:a blev danskan Miriam S med Texas. Sedan tätt tätt kom vi där svenskarna. Diana 4, Lillemor 5, jag 6, Mona 7 och Lena 9. Anders och Mona K hade oturen att få ett par nollor.

Jag är i stort sett nöjd med Ylles prestation men bara delvis nöjd med min egen. 2 missar gjorde att vi tappade en del poäng, dels på apporteringsdirigering där han halkade iväg och missade greppande två gånger. Sedan en miss på hoppapport då han tvekade lite att ta den norska metallapporten.

Återkommer med utförligare rapport! Men jag säger bara det- Tusan vad kul med lagguldet och till alla i laget- fan vad bra vi gjorde det!

 

22 reaktioner på ”Lagguld på Nordiska”

  1. STORT!!!! JÄTTEGRATTIS OCH STORT TACK FÖR FANTASTISK REKLAM FÖR SVENSK LYDNADSTRÄNING!!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.