Lite Ex

 

p10106641p1010085

 

Lika som bär….far och son. Ylle och Ex

 

För det mesta handlar denna blogg om Ylle när jag skriver om mina egna hundar. Naturligt eftersom Ylle är den just nu mest tävlingsaktive hunden. Häromdagen skrev jag några rader om Jim och här kommer några rader om min mellanhund, Ex , 8 år idag och den hunden jag tränat absolut minst med sen jag skaffade hund. Ett par lydnads SM har vi dock deltagit i och tävlat vallning upp till IK 2. Anledningen till att jag inte tränad Ex så mycket var att han var unghund i samband med att vi köpte vår gård. Under de första åren här på Skogsborg fanns knappast någon tid för annat än att få saker och ting i funktionell ordning. Vi kom igång med lydnadsträningen sent och något bruks har vi helt enkelt inte hunnit med. Ex har två valpkullar efter sig, varav Ylle kommer från den ena. Med Ex har det blivit mest vallning och han är den som är klippan när det gäller att hjälpa till med gårdens fårbesättning. Film på Ex när han vallar kommer så fort min uppkoppling blir bättre, under kvällen förhoppningsvis.

2 reaktioner på ”Lite Ex”

 1. Katarina med Fixa

  Ett par lydnads SM… skulle jag nog känna mig väldigt nöjd med, men allt är relativt;-) Jag kommer imorgon vid 10-tiden, men här snöar det för fullt så blir jag lite försenad så vet du varför!

 2. Grattis grymme Kecke på 8-årsdagen!
  Även du är en superhund…
  Jag minns när jag började träna min schäfertik Alba (certp spår, lydnkl III) för Maria och Alba var MINDRE i storlek än Kecke och lite rädd för honom… Det var tider! Nu är de båda lite ädre vovvar!
  Grattis från
  Saga, Alba & Ettra

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.