Lungt på träningsfronten

Just nu går träningen verkligen på sparlåga. Tråkigt väder och långt kvar till nästa tävling. Funderar som vanligt på om jag ska tävla bruks i vår eller inte. Både SM och VM ligger ju på vårkanten så egentligen borde man kanske nöja sig med lydnaden just denna säsong. Men jag har inte bestämt mig till 100 ännu. Det är hursomhelst skönt med en liten paus i träning.

I helgen var jag i Bergen och hade kurs. Ett kul och trevligt gäng med några av hundarna som var oerhört väl grundtränade, kul att se!  Jag fick även en trevlig sight seeing i Bergen med bergbanan till fjälltoppen Floyen och en middag på bryggen. Mycket trevligt var det! Till helgen är det dags igen och då är det Oslo som står på tur- mycket Norge i år!

Apropå Norden kan jag skvallra att alldeles strax här på hemsidan kommer ni att kunna läsa några intervjuer med landslagsdeltagare från de nordiska länderna och en del av deras syn på träning och tävling. Kul projekt tycker jag och funderar redan på mer sådant. Intervjuerna kommer inom kort och en i veckan.

3 reaktioner på ”Lungt på träningsfronten”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.