Mallens ägare är….

p10113851

Maria Rydkvist, som någon skrev är Lotta och jag bara avundsjuka. Det är ju sååå kul och spännande att träna valp. Valpen fick en rivstart hos Maria med en SM-resa dan efter hon kom hem. Helt perfekt med massor med folk, hundar och nya miljöer. Kan knappast bli bättre. Tindra och Ylle är snälla och trevliga barnvakter! Här kan du se valpens kennel och härstamning

Vi tränar ett par pass lydnad och lägger spår varje dag. Tror att det är en lagom dos för en vildsint kelpie som behöver vara lagom lugn för att komma till sin rätt. Ska bli skönt när helgen kommer att komma igång, vi har ju laddat ganska länge för detta. Bara att hoppas att man tänkt rätt när det gäller förberedelser och träning. Ylle är fortfarande så ung så att jag behöver prova mig fram. Som tur är har vi ett SM till kvar i år och förhoppningsvis många i framtiden. Vi laddar vidare och fortsätter nedräkningen mot SM-helgen.

12 reaktioner på ”Mallens ägare är….”

 1. Vi håller tummarna stenhårt för er i helgen! Jag och Shejpa är i Edmonton nu. Resan gick bra, men kändes lång (12 timmar i luften + all tid på flygplatser).

 2. Maria (Mia) Ilehag

  Lycka till i helgen då! Lycka till med lilla valpen Gunn också!

  Hälsningar Mia & Stubina (syrra till Gunn) i Avesta

 3. Lycka till på SM!
  Vi håller tummar och tår för er.
  Det blir en väldans massa tårta (ellr skumpa) att bjuda alla på när ni har sopat banorna med de andra.
  Jag gillar jordgubbstårta skarpt.

 4. Vi håller alla tummar och tassar ( och det är/kommer att bli MÅNGA 🙂 att det går bra för er!! HEJA YLLE!!!! Vi kommer att följa resultaten från nätet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.