Uppdatering

Äntligen börjar det bli lite vår även om det märks dåligt just idag. Jag har sent om sider kommit igång med bruks och lydnadsträningen. Veckan som kommer är fylld med träning, först träningsläger i Taxinge med lydnadsgänget. Ska bli riktigt kul, varje gång vi träffats har jag fått en rejäl pusch framåt i vissa delar av träningen. Högt i tak och många givande resonemang brukar det bli. God mat och lite skvaller hör också till. Kanske hinns det med ett o annat spår också. I slutet på veckan träffas Mona och jag igen för ytterligare ett träningspass, sedan drar vi vidare till Mullsjö och landslagsläger. Med träning och några föreläsningar. Spännande att se hur upplägget blir och det ska bli så roligt att träffa alla trevliga lydnadsvänner igen!

Igår hade vi en fotodag i Nyköping. Duktiga fotografen Lena Kerje stod för fotografering, lunch och fika. Det var hur trevligt som helst, som grädde på moset hade hon samlat halva Nyköpingsklubben. Massa olika raser och massa fina bilder blev det och det var kul att träffa många gamla bekantingar. Supertack till alla som kom !

Här kommer några smakprov från gårdagen- Ylle och Tindra har springtävling!

2f5q8183

2f5q8186

2f5q8189

8 reaktioner på ”Uppdatering”

  1. Åh vad härligt att du kommit igång med brukset!!!
    Kanonhärliga bilder på acctionhundarna!!!
    Ha det gott Carina, Lei-Anns Baqqi & Quai

  2. Tack själv för en trevlig dag. Vilken tur vi hade med vädret. Hoppas få iväg bilder till dig ikväll som du kan kolla på. Ha det gott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.