Valp till stjärna kursen del 4

Inlägget nedan är skrivet av Ulla-Marie med rottisen Prins Filip som går kursen ”Från valp till stjärna” för Lotta Hagström på Köpings brukshundklubb.

Trots den utmattande VÄRMEN var vi laddade till 1000 inför tävlingen om snabb uppstart. Prins Filip var otroligt snabb och fick mycket beröm – men inte vann vi??? Vet inte vem som var snabbast, men det visar sig väl om nån är borta nästa tillfälle och istället njuter på Bahamas. Kan knappast vara roligare än att gå på Stjärn-kurs säger Filip surt. I vilket fall fick alla mycket beröm.

Detta 4:e tillfälle fortsatte med visning av avsnitt i Marias nya film som berörde dagens tema Följsamhetsövningar. Praktiskt fick vi öva att få hunden frivilligt att gå upp på “pallen” för kommande träning av bakdelskontroll. Tror att vi hade fördel av att ha tränat in tasstarget på musmatta, för det gick som en blixt för Filip att ställa sig på pallen med framtassarna. Nu gäller det dock att få fart på bakbenen också. – Och att tillämpa dagens påminnelse om de korta träningspassen!

???????? ????????

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.