Valpen är född!

389834_323356644361879_100000626383238_1012217_2127703363_n

Yanka har nu fått sina valpar, 2 hanar och 4 tikar bruna och tan och black and tan. Så nu är det bara att vänta tills de blir runt 6 veckor, då tänkte jag åka dit och titta. Det känns som det är väldigt långt dit just nu. Jag har i alla fall bestämt att det är en hane jag vill ha och då finns ju inte så många att välja på. Lika bra det då det här med att välja aldrig varit riktigt min grej, jag kan typ aldrig bestämma mig! Så fort jag träffat valpen och framåt tänker jag försöka göra en videoblogg där ni kan följa valpen i vardag och träning!

Helgen har tillbringats i Arendal, Norge på lydnadskurs. Glömde fota den fina nybyggda träningshallen vi var i. De flesta av deltagarna har jag träffat förut, en del av dem många gånger vid det här laget och det är fantastiskt roligt att följa ekipagens utveckling. För utvecklats har de verkligen gjort och det är oerhört inspirerande att följa ekipage med höga ambitioner och massa träningsflit!

3 reaktioner på ”Valpen är född!”

  1. Funderade just häromdagen på om du skulle ta en hane igen! Nä, det där med välja valp ligger inte för mig heller – har man väl valt kull och kön så räcker det 🙂 Det brukar bli alldeles perfekt ändå! Hoppas jag får se mycket av LillExet!!

  2. Vet ju en som längtar till du valt din hane, så Anders vet vilken han får……;) Tror verkligen detta kan bli en bra kull då vi fått fina rekommendationer ang Yanka av FinnHugo som tränat sök ihop med Sara. Och att Ex är en bra hund vet vi sedan innan :). Ska bli kul att få köra lite vallning igen, började alldeles för sent med Ebba men hon har varit en bra läromästare, och nu har vi bra vallningskontakter ca en mil hemifrån så det kan bli med mer kontinutet med valpen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.