Valpkullstävling!

books2Har du en valpkull som är max sex månader? Då har du chansen att vinna boken ”Från valp till stjärna del 1” till hela kullen! (värde 295kr/valp). Det enda du behöver göra är att skriva ditt namn, kennelnamn, ras och antal valpar i kommentarsfältet här på hemsidan senast 31 maj!

Brukshunden har gett boken fem av fem apportbocker och skrivit: ”När Marias gedigna erfarenhet av och känsla för hund förpackas så här proffesionellt blir resultatet en förstklassig bok om hundträning som har en given plats i den hundintresserades bokhylla, oavsett om målet är tävling eller en god grundträning.” Läs mer om boken genom att klicka här.

Vill du öka dina vinstchanser?
1 lott: Skriv en kommentar här på sidan med namn, kennelnamn, ras och antal valpar
2 lotter: Skriv en kommentar och dela det här blogginlägget på Facebook  eller länka till oss från din blogg/hemsida (skriv i kommentaren att du delat det eller länkat till bloggen)
3 lotter: Skriv en kommentar, dela på Facebook och länka till oss från din blogg eller hemsida (skriv i kommentaren att du gjort det och skriv även med din hemsidesadress)

Ta chansen och ge din valpkull en extra bra start i träningslivet! Anmäl dig senast 31 maj.

IMG_4367

 

56 reaktioner på ”Valpkullstävling!”

 1. Jag heter Carina Sundberg och min dotter Linn Sundberg har fått mej att få upp ögonen för dina böcker och träningstips. Jag har Hummelviksgårdens kennel, vi har en kull på 5 tollarvalpar som nu är 12 veckor och en kull med 2 st cardigans som är 3-5 veckor.
  Självklart så delar jag det här på FB och min hemsideadress är http://www.hummelviksgarden.com

 2. Åh vad roligt det vore att få vinna! Har sju st australian kelpie valpar som är åtta veckor gamla idag! Skulle vara så uppskattat att låta valpköparna få ta del av din bok! Hälsningar Christina på Busligans kennel
  (Delar på Facebook och länkar i min blogg/ hemsida http://www.busligan.se)

 3. Just nu har min Izzie 6 stycken valpar. födda 24 april 2015, som förhoppningsvis ska ut till aktiva hem. Hade varit en perfekt start för valpköparna att få din bok.
  Delar på facebook och i min blogg.

 4. Johanna Olsson

  Kennel Frontpage fick den 23/3-15 en tik och en hanvalp av rasen Norsk Lundehund. Delar på fb!

 5. Hej
  Ekolunds kennels Fika fick 6 valpar på självaste nyårsafton och det blev 3 av varje sort, namnen de fick var kryddor. Rasen är Dansk svensk gårdshunds.
  En hane åkte till Finland och en till Texas i USA.
  En bok som passar denna mångsidiga ras ☺

 6. Kommenterar och delar för fullt! Cari Rörström, Coworkers kennel, Australian Shepherds, 12 valpar födda 4 maj, vore en perfekt start att kunna skicka med boken när de flyttar om 8 veckor!

 7. Hej! Jag fick 7 valpar 2015.01.30 Rasen är Hovawart. Min Kennel heter Hässlehoffs kennel. Vi bor utanför Hässleholm i norra skåne. Så roligt det hade varit att få valpköparna en fin bok från dig.

 8. Oh så kul det skulle vara att kunna skicka med denna MKT bra bok till mina valpköpare..Jag har 5 st valpar f 23 april 2015.rasen är Australian Shepherd…skulle bli en toppen present att få ge dom nya ägarna.

 9. Eva Wieselgren, kennel Lyckodraken, har fem pumivalpar som nu är två veckor och alla ska få namn på temat stjärnor. En bra bok i valppaketet är förstås inte fel! Jag delar och länkar på bloggen http://pumi.rocks och på Facebook.

 10. Oj så roligt om man lyckas vinna och kan skicka med denna bok vid flytten!

  Vi på Kiwillas kennel fick 5st härligt röda dvärgpinscher valpar den 14/4-15 fyra tikar och en hane 🙂

 11. Hej! Underbart initiativ till att göra valpköparna sugna på att aktivera sin hund! Jag fick en valpkull på 4 st shetland sheepdog den 23 feb -15. Mitt kennelnamn är Shiny Red.

 12. Åh! Vad skoj det skulle vara att kunna skicka med sina valpköpare denna bok.
  Det föddes 8 valpar av rasen Schapendoes hos oss på Kennel Chappers den 26/4-2015, 5 hanar och 3 tikar.
  Flertalet av våra valpköpare är aktiva och denna bok skulle verkligen uppskattas för att kunna lägga upp sin träning på allra bästa sätt.

 13. Natt til 11.januar nedkom vår ungarsk vizsla med 10 valper. 5 av hvert kjønn. Ute var det iskalde 34 minusgrader, så det ble noen heftige lufteturer for den slitne mammaen. Alle er sterke og friske og er spredt fra Nord til sør i Norge og t.o.m i Piteå. Vi som har Kennel Speldraget er Monica Hauan og Jan-Egil Smuk. Hjemmesiden vår er http://www.svartli.com og der ligger nå også Maria Brandel.se som lenke, i tillegg til at denne bloggen er delt på facebook. Krysser fingre og tær!

 14. Ingrid Carlsson

  Vilken bra start det vore, för 9 nya Hovawartägare. Att få din bok i handen redan från början.
  Vi har 9 Hoffevalpar födda: 20150425 som ska ut i livet och förhoppningsvis starta sin tävlingskarriär nästa år.
  Hälsningar Ingrid Carlsson, Lintrollets kennel http://www.lintrollets.se

 15. Gunilla Brodèn

  Så roligt att få lämna med en bra bok i valppaketet. Kasino`s kennel fick tre valpar den 4/5-15 två tikar och en hane.:)

 16. Susanna Skoglund heter jag och har Kennel Sugarwind’s föder upp Australian Shepherd och 10 januari i år föddes 7 valpar som nu i maj blir 4 månader gamla. Länkat och delat denna sida på hemsidan i bloggen. Nu håller vi tummarna!

 17. Mittlines fick i mars fem mittelspitzvalpar.
  Maria Lif
  Norra Parkgatan 45
  561 34 Huskvarna

 18. Jag heter Catarina Sjödin och har Herrekvarns kennel. Min berner sennentik Glenda fick sex valpar den 24 april. Skulle vara jätteroligt att få lämna med varsin bok till valpköparna.

 19. Hej! Har en kull på fyra storpudelvalpar som är sju veckor. Dom är snart redo att flyga ur boet och jag brukar skicka med en inspirerande bok. Den här gången har jag inte hunnit köpa in några böcker utan hoppas på att vinna dom istället 🙂
  Självklart delar jag detta på både hemsida och på min status.
  Mvh Åsa Dözen, Soraya’s kennel
  http://www.sorayaskennel.hundpoolen.se

 20. Jeanette Nyman Nilsson, Väsbylund, 747 91 Alunda

  Jeanette Nyman Nilsson
  Kennel Cosy Curls
  Väsbylund
  747 91 Alunda
  Dvärgpudel
  Senaste kullen 5 st. Födda 16 nov 2014

 21. Anna Olsson heter jag, föder upp rottisar under kennelprefixet Ginuwine. Jag har nu 12 st valpar hemma födda den 27/4 och din DVD ”Från valp till stjärna” var en av mina stora inspirationskällor när jag började träna lydnad, så vad bättre än att få fortsätta sprida denna inspiration vidare till alla mina valpköpare genom att skicka med dem boken ”Från valp till stjärna”! Jag har delar på min hemsida/blogg, på facebook och även i min facebook kennelgrupp.
  Vi håller tummar och tassar för att vi vinner 🙂

  https://www.facebook.com/groups/397413240369418/

  https://www.facebook.com/saved/?collection_token=1287517881%3A586254444758776%3A92&cref=35&pnref=story

  http://ginuwine.se/2015/05/09/valpkullstavling/

 22. Anna Brinning heter jag och har kennel Maibe Tail´s. Jag har nu en kull på 6 Australian Shepherdvalpar som är 5 veckor. Alla valparna kommer att hamna hos tävlingsintresserade förare och det skulle vara fantastiskt om dom kunde få din bok. Har just avslutat en tävlingsvalpkurs med min egen hund där vi använde din bok och den är numera ”husbibel”.

 23. Annika Bergquist
  Agrosofens kennel
  10 st tollarvalpar födda 2015-03-01

  Alla valpar ska naturligtvis bli stjärnor och det vore toppen om ägarna kan få hjälp på vägen av din inspirerande bok!

 24. Det vore fantastiskt roligt att få överlämna en bok inför deras start på träning och tävling. Det skulle inspirera valpköparna.

  Anette Johansson
  Lilla Primtorpets Kennel
  Australian Kelpie
  Valparna föds i juni men jag räknar med en normal kull på 5-6 valpar.

  Delar på fb och länkar från min blogg.
  http://www.primtorpet.se

 25. Hej! Jag heter Maria Groth och har Sommarhagens kennel. 8 whippetvalpar som snart ska ut i det stora livet. Delar din länkadress i min blogg och delar på facebook. Hoppas på tur! Vore jättekul att få överraska valpköparna med en varsin fin bok.
  http://www.sommarhagens.se (se blogg)

 26. Katarina Kuivala

  Hej! Jag heter Katarina Kuivala. Detta är min första kull och jag har griffoner. Jag fick 2 st petit brabanconer födda 9 dec 2014 och jag tänker behålla båda. Har aldrig haft valpböcker, så skulle vara kul att prova det på mina hundar.

 27. skeppartorps

  Flatcoated Retrievervalpar födda 2 maj på Skeppartorps kennel. Alla nio valpar ska flytta till familjer som vill vara aktiva inom olika hundsporter. Det skulle vara en perfekt start för valpköparna att få din bok ”Från valp till stjärna”, så nu håller vi tummarna!
  / Jessica Holmström, http://www.skeppartorps.se
  Har delat på facebook & i min blogg

 28. Solklart att vi önskar få vinna böckerna till Anziehend’s C-kull som är födda 18 januari, 8 valpar är det av rasen Hovawart. Alla valparna har aktiva hem som skulle uppskatta att få förkovra sig i valpens väg till stjärna /Ann-Kristin Norberg & Gunilla Pöchhacker http://www.anziehends.se/ delar på fb och hemsida

 29. Hej
  Louise Runnemark Tollarbos kennel jag har 2 valpar som nu är 7 veckor.
  Valparna ligger i Startgroparna för lydnadaträning.
  Det vore så kul att få ge ägarna varsin bok.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.