Valpnytt

Nu har valpen bott hos oss ett par dagar och funnit sig väl tillrätta i familj och bland de andra hundarna. Det märks att valpen tidigare träffat många hundar för hon är helt bekväm med både stora och små hundar. Vi har många trevliga hundar av olika storlekar i bekantskapskretsen som passar utmärkt för en liten valp att träffa under ordnade former.

img_1625img_1582

Med oss hem från Norge var även kullsystern Bess(till höger på fotot med två ) som sedan åkte vidare till Norrtälje till en duktig vallhundstränare och tillika Border collie uppfödare.

Längre ned kan du se en liten film från våra första dagar. Filmen blev sådär, har precis börjat använda I-movie och är helt och hållet nybörjare. Så här långt leker jag lite med valpen och försöker lära känna henne. Vad man hitills kan se har hon massa föremåls och lekintresse och har mycket vallning i sig. Valpen är jätteglad i folk och är i det stora hela en rätt kaxig dam. Fast hon är ju så liten så man vet aldrig hur saker och ting utvecklas. Hon kommer att heta Z i stamtavlan men det ligger inte bra i munnen så jag funderar allt vidare!

img_1601

1 reaktion på ”Valpnytt”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.