2013

Just nu sitter jag på ett flygplan mellan Bangkok och Siem Reap(Kambodja) Sista etappen på vår långa resa som startade för ett dygn sedan. Flygplatser och flygplan är nog min favoritarbetsplats ur ett kreativt perspektiv. Massa människor, hög puls, störningsfritt om man kan koppla bort bruset. Alltså ett antal bloggar skrivna och klara att läggas ut! 

Jag har sagt att mer info om kurser och bokningsbara dagar ska komma här på hemsidan. Detta år kommer det att bli få kurser på hemmaplan pga av många bokningar borta och en del andra projekt som behöver slutföras. Det kommer mest troligt inte att bli några dagar under våren- möjligen något till hösten. Och inga elitsatsningskurser tyvärr. Jag är glad att jag har så många spännande uppdrag men det är jättetråkigt att fått tacka nej till massor med förfrågningar både från privatpersoner och klubbar. Detta år kommer liksom föregående att bestå av en del resande, till Norge, Danmark, Finland, Polen, Spanien och Frankrike. Lydnaden utvecklas hela tiden och fler och fler länder satsar på att komma i kapp de nordiska länderna. Jag är jätteglad och hoppas jag kan vara en om en så liten kugge i detta maskineri som bidrar till spridning och ökat intresse av sporten. En kul detalj är att många ute i Europa är så oerhört stolta över att de tränar och tävlar lydnad, kanske nåt för oss att ochså vara. Från början sågs ju lydnaden som något för skottberörda brukshundar men det gamla arvet borde vi numera kunna glömma!

Jag har även fått en del förfrågningar på att döma utomlands, bland annat spanska mästerskapen- tyvärr har jag hitills inte fått datumena att stämma med min fullproppade almanacka men så småningom kanske det kan gå i lås!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.