2014

Nytt år och nya utmaningar. Året ser ut att bli ett riktigt spännande och händelserikt kapitel. Detta år kommer jag inte att hålla så mycket kurser, några är dock inplanerade, i Sverige, Europa och så långt bort som Nya Kaledonien(ligger i söderhavet). Övrig tid ska ägnas åt skrivande. Dels kommer en uppdaterad version som innehåller en kursplan av Valp till stjärna och dels ska nu andra skrivprojekt äntligen bli klara. Det är en riktigt skoj utmaning som dock kräver en hel del jobb.

Jag har bestämt mig efter lite velande att satsa fullt ut på Ylle ochså detta år. Han fyller 8 i februari,  han är pigg och fräsch och fortfarande mycket träningssugen. Att motivera sig tycker jag är svårare ju äldre hunden blir- men utan tvekan finns fortfarande utvecklingspotential. I dagarna ska jag försöka tota ihop en bra plan för Ylles säsong 2014.
994271_10151513345710959_1869924299_n

Signe har hunnit blivit 2år. Hon har gjort vallhundsprovet, tävlad agility och är uppflyttad till lydnadsklass 3. Hon har förstås fått stå tillbaka lite för Ylle och som jag tidigare nämnt är 3 grenar för mycket- speciellt när jag redan har en hund på toppnivå. Förhoppningsvis ska det visa sig under detta året vilket som ska bli första prioritet.

2F5Q6993

2F5Q9508

För att inte själv bli den svagaste länken i vårt team har jag bestämt mig för att fokusera ännu mer på min egen träning. Hundsport är ju ofta långa resor, tidiga mornar och långa dagar. Dessutom tar ju ett flackande runt halva världen ochså en del krafter. Där kände jag att jag behövde lite mer inspiration och planlagd hjälp. Så blev det och den som ska hjälpa mig är  elitidrottskvinnan och trefaldiga Stockholm Maraton vinnare(bland mååånga andra meriter) Marie Söderström . Det känns viktigt och bra att fokusera mer på den egna hälsan.
Under detta år hoppas jag även blåsa liv i bloggen så du kan följa oss på våra äventyr!
img_0896

 

 

 

 

 

 

3 reaktioner på ”2014”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.