Bloggsamarbete

Igår träffade jag Helene Lindström för lite träning och snack. Vi bestämde att bygga upp ett samarbete runt våra bloggar. Här kan du hitta Helenes blogg om du mot förmodan inte gjort det.Vi har ju ett gemensamt intresse, att sprida kul och inspirerande hundträning  till just dig oavsett vad du tränar och vilka mål du har med din träning. Vi tänker använda Helenes 5 åriga bordercollie Tarzan och min 2 åriga working kelpie Signe som goda exempel och som varnande exempel. Du kommer att få möta dem filmer och i text.Du får följa vår träning men vi kommer ochså att ge varandra utmaningar och att försöka bjuda på intressanta och inspirerande inlägg om hundträning ur en mängd aspekter.

Vi rivstartar med ett ämne som Helene är väldigt inne i- det här med våra egna känslor i träningen och hur vi kan vända dem från att vara en svaghet till att bli en styrka!

20140523-100902-36542266.jpg

En sak vi båda verkligen har gemensamt är att vi gillar livets goda. Och vilken kombination kan vara bättre än träning, massa snack och en ubergod lunch bestående av saffransdoftande fisk och skaldjursgryta med dillfrökrutonger och hemlagad aioli?

Sist men inte minst- trots att de flesta vid det här laget vet rätt mycket om Tarzan så utmanar jag dig Helene att skriva en ingående presentation av honom, hur han är som hund och vad du som tränare behöver ha i tanke när du tränar honom. Vilka styrkor han har och vilka utvecklingspotentialer du ser och hur du tänker använda dessa i träningen?

1 reaktion på ”Bloggsamarbete”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.