Bruksläger

Fredagen och helgen har vi haft bruksläger. Egentligen skulle vi haft en spårkurs på Skogsborg den här helgen men instruktören som skulle varit här fick förhinder. Då fick det istället bli ett improviserat träningsläger. Fredag och lördag var vi hos Maria i Taxinge och söndagen var vi hos mig på Skogsborg. Som tur var hade Maria bokat ridhus på förmiddagarna, med tanke på vädret hade det annars knappast blivit någon givande lydnadsträning. Eftermiddagarna spårade vi och tränade uppletande. Det var jättekul att träna bruks och jag fick tillbaka gnistan lite grann efter bortlottningen. Spåret och uppletandet börjar kännas riktigt bra och peppar peppar, idag verkar det till och med som att vi har ett hyfsat framåtsändande. Jag ångrar verkligen min slarviga träning förra våren för att kunna starta eliten. Men som tidigare nämnt bra träning i ominlärning är det.

 Mellan all träning åt vi-massor – Maria R stod för käket. Fredagen fisksoppa och nybakt bröd till lunch, en trerätters på kvällen bestående av gubbröra, potatis och rotfrukter i ugn med grillad vildsvin och grönpepparsås och som grädde på moset chokladmousse med citron och hallonsås. Jag nöjer mig med att berätta om fredagen- lördagen var inte sämre… Snacka om gourmetläger… Om träningen strulade fanns det med andra ord mycket annat att trösta sig med. Kul med läger är det, man kommer alltid hem med ny inspiration och nya funderingar runt sin egen träning och det är alltid givande att se andra ekipage i action och se hur de tänker och resonerar runt sin träning. Nu är det bara att hoppas på att det blir någon brukstävling.

7e2f60641

1 reaktion på ”Bruksläger”

  1. Det är Kajans fel att jag inte skrivit i bloggen för hon har inte lagt ut några av mina kort jag skickat till henne (hoppas hon inte läser din blogg, då får jag onda ögat…) Själv har jag varit i Örebro i helgen. Det var då det gruvligaste väder – kon mer än en dm snö på lördagen & inte var det bra väglag på appellplanen innan heller. Men vi kämpade på , två lydnadspass med det som gick att göra i yrsnö & kraftig blåst. Idag passerade jag Västerås och tränade lite med Agneta S som ska vara åhörare på kurs hos dej i veckan. Där var planen modell träsk ist. Nåja, det blir väl vår till slut.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.