En liten presentation…

På sista tiden har antalet läsare på denna blogg ökat explosionsartat! Jättekul och inspirerande för mig som håller på att plita med den. Tänkte därför presentera mig själv och vad jag gör när jag inte tränar hund. För att sedan presentera lite runt mitt absolut största intresse: hundträning(nästa vecka). Som en känd bloggare skrev för en tid sedan, alla är skruvade på sitt eget sätt. Hur skruvad är upp till din egen bedömning…

Nåväl, jag bor på Skogsborg utanför Köping. En gård jag och Thomas köpte för några år sedan. Tiden sedan vi köpt gården har vi tillbringat med att fixa och dona för att få den i det skick vi vill. Vi är bägge intresserade av heminredning och att försöka hitta roliga och orginella lösningar för att hus och bihang . Det pågår ständigt olika byggprojekt på gåren av större och mindre art. Årets projekt är en glasveranda, ett höns och ankhus och en damm(Thomas beskrivning) en sjö, (Marias beskrivning). Vi har en besättning med Gotlandsfår här på gården och nästa projekt är alltså att skaffa fåglar och utöka vårt djurbestånd. Spännade projekt, finns hur många arter som helst i tamfågelväg. Håller just nu på att fundera över vilka raser som kan passa här.

Jag är sjukligt intresserad av mat, kan läsa recept i timmar och fundera länge och planera för helgens måltider. Får lyckokänslor av att handla, tänk att bara går runt bland all oäten mat och välja precis vad man vill ha. Lagar gärna mat och äter gärna en god middag på någon schysst resturang. Det här är just nu min favvoresturang: Frank    Som tur är gillar jag även att röra på mig, går långpromenader och springer så ofta jag hinner, i bästa fall varje dag . Ett annat intresse är att resa. Reser gärna kort som långt, en fördel med hunderiet är ju att man hamnar på alla möjliga och omöjliga platser. Både som instruktör och som tävlande. Reser även en del utan hund och hoppas att ha besökt 100 länder och alla världsdelar innan jag slutar( och därmed säkert bidragit till 42 naturkatastrofer i Bangladesh och dess närtrakter) Funderar just nu på någon vinterresa till nästa år, Sydafrika, Namibia, Chile, Peru, Bolivia och Tanzania ligger bra till. Men svårt att bestämma sig är det.

Har ingen TV och har inte haft det på några år. En tidsbesparande investering helt klart. Läser däremot allt från bruksanvisningar till romaner. Har ständigt en vanlig bok och en ljudbok på gång. Just nu läser jag mycket idrottspsykologi som ni säkert har märkt här i bloggen. Har massor med projekt inom olika områden som jag skulle vilja genomföra men tiden är som för de flesta rätt begränsad.

 

 

hus

 

skogsborg

10 reaktioner på ”En liten presentation…”

 1. Kul att läsa! Visst är det härligt med mat – både att laga och äta! 🙂
  Strongt att klara sig utan tv, men det kanske är en vanesak. För mig fungerar tv:n som en
  sista utpost innan sängen. Och ofta hinner jag somna i soffan innan jag hunnit uppfatta vad det är för program… Fast det är klart – ”Mord i sinnet” och ”Greys Anatomy” försöker jag att inte missa. En espresso innan och jag brukar hålla mig vaken! 🙂

 2. Hej på dig! Vilket toppen tips med Frank 🙂 Vi har tänkt bo på campingen i Västerås när vi kommer på kursen i maj så då passar det perfekt med ett besök där.

 3. Vad roligt att läsa! Kul att läsa att ni inte har någon tv, jag skulle egentligen vilja vara utan också, för man kan göra så mycket mer nyttiga saker än att sitta och förslappas framför den. Det är riktigt sällan det finns program som man verkligen verkligen vill se. Datorn är en bättre vän, den stjäl tillräckligt mycket tid den. Men där är det roligt att skapa saker som andra uppskattar.

 4. Är ofta in och läser här, tycker det är guld värt att du så frikostigt delar med dig av dina erfarenheter. Kommer säkert ha stor nytta nu när det snart är dags att ut och tävla efter nästan 17 års uppehåll.

 5. Va härligt det låter! Men vem tar hand om gården o alla djur när ni reser?
  Kom själv just hem från en längre resa och är väldigt tacksam för att mina föräldrar ställer upp och bor hemma, tar hand om hundar, katter o kanin o dessutom hjälper till med renoveringen som vi flydde från 🙂 Men ju fler djur man skaffar ju svårare blir det kanske att få folk att hoppa in…?

 6. Maria Hagström

  Samma här, hårt utnyttjade vänner och släktingar gör att det funkar- mkt tacksam för detta!

 7. Vad kul att folk blir förvånade över att man inte har tv. 😉 Mannen sålde vår förra året i februari och det har ännu inte kommit in någon ny plattv. Håller fullständigt med dig om att det är en tidsbesparande åtgerd. 🙂

  Känner igen det där med att ha flera böcker igång, men jag är (tyvärr) lite värre där. Har ofta en hundrelaterad, programmeringsrelaterad, deckare samt mp3-bok på gång. Älskar verkligen att läsa!

  Ser fram emot kursen i början av april! Ses då!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.