Föreläsning i vinter

Siktar du på tävlingsframgångar?

mal_sthlm.jpg

Den 18.2  kl. 18.30 kommer Marie Söderström- Lundberg till Himmeta Bygdegård (utanför Köping) och föreläser om att nå framgång på tävlingsbanan med utgångspunkter som målsättning och planering av träningen. Marie jobbar med rehab på hund och har en bakgrund som framgångsrik elitidrottskvinna med bland annat tre segrar i Stockholm maraton på meritlistan.

Läs mer om Marie här

Anmäl dig genom att maila Skogsborghund@hotmail.com samt betala in anmälningsavgiften 350 kr på 5665-0591 Skogsborgs Gård. Anmälan är bindande, får du förhinder måste du själv överlåta din plats till annan person.

6 reaktioner på ”Föreläsning i vinter”

 1. … och jag tittar in för att önska grattis på födelsedagen den 17:e…. om du fortfarande firara såna…. Kommer ihåg när sökgruppen var hemma hos dig och du fick den fina, förgyllda råttfällan….

 2. Jag förstår att dina kurser blivit fulltecknade på en gång – och även om en och annan säkert anmält sig för att du är en framgångsrik tävlingsförare – så kommer de inte bli besvikna – för du är en ännu bättre instruktör – en källa till kunskap och inspiration! Du är min idol och du kommer säkert se mig på kurs igen, även om jag känner mig lite som en stalker… 🙂 Jag vill önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt år!

 3. Hoppas ni har en riktigt skön och härlig jul, och ett Gott Nytt År, önskar jag och Pejla. Vi hörs och ses under nya året 🙂

  Kram
  Lina

 4. Katarina & Fixa

  God jul och gott nytt år!
  Jag ser fram emot ett kul 2009 med roliga kurser och läger hos dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.