Det försvunna spöket

getattachmentca2zv90b.jpggetattachmentca4hzt3t.jpg

Vårt strul på mässan med fjärren har jag inte riktigt kunna släppa mentalt. Jag har tränat det massor med gånger, på olika sätt och med mer o mindre störning. Men till mitt stora förtret fungerar det klockrent varje gång. Ska det spöka föredrar jag att se spökena, annars är dom ju himla svåra att jaga bort. Kanske blev det där lilla fula spöket kvar på mässan- om nån träffar på han- knocka han från mig…Ett spöke som vi däremot träffat på är den som visade sig på lördagens vittring, den känns hanterbar. Jag har under sista delen av träningen haft som kriterium att Ylle ska nosa på pinnarna från vänster till höger och ta pinnen vid första konfrontation. Det fungerade inte till 100 när han hade lite bråttom. Men det kommer det att göra med lite mer träning.

Kurserna har blivit fulltecknade på nolltid- jättekul men tråkigt att inte alla kommit med som anmält. Det är ett otroligt tryck efter alla typer av kurser, valldagarna blev fyllda på direkten och ett par kurser jag ordnat med externa instruktörer blev fulla innan jag lagt ut dem bara genom rykten. Jag kommer att lägga ut några höstkurser inom kort, främst augusti och september. Funderar ochså på att ordna någon föreläsning eller kurs med mental träning, har läst massor på sista tiden och blivit jätteinspirerad.

7 reaktioner på ”Det försvunna spöket”

 1. Kul att kurseriet går så bra, vi är inte förvånade när det gäller dig. Kan vara så att spöket just nu befinner sig på västkusten i ett ridhus, men jag hann inte nocka honom. Hoppas att han bara visade sig på mässan, inte världens enklaste miljö gissar jag.
  Om en dryg vecka kommer I-or`s brorson Rudolf hem till går´n, vi hade det för lugnt med enbart två kelpisar såklart.

  Ha det bra! /Flocken Wibäck.

 2. Och jag har det alldeles för toklugnt med ingen kelpie! Rut verkar vara den enda som klättrar över valphagekanten så det blir nog mindre lugnt sen. Hoppas någon får tag i spöket, eller att han insett nockningshotet och flytt all världens väg. Det kanske var något av de andra ekipagen som hade med sitt spöke som hoppade över på er. Hoppas det stannade kvar där sen.

 3. Lovar säga till om jag hittar spöket. Hoppas du hittar någon bra som kan hålla föredrag om mental träning. Jag kommer som en skott. Ylles halvbror tycker hans matte är lite ofokuserad på tävling och träning… Vi ses!

 4. Lotta & Zatchmo

  Tusen tack för i tisdags! Du är fenomenal på att hitta knep för att komma till lösningar på alla problem, även om man ibland undrar hur det kan leda fram till det man vill åstadkomma. Hittills verkar allt fungera jättebra, vi tränar för fullt och Zatchmo är totalt tyst! Söket idag gick URBRA trots att matte glömde sätta på rullen till första skicket och trots att det ösregnade hela tiden. Skönt att krypa upp i soffan efeteråt.

  Skicka spökena åt….

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.