Helgens landslagsträff

landslaget-2009

I helgen har lydnadslanslaget haft en samling på Mullsjö BK. Vi träffades på lördagen och tränade tillsammans och söndagen ägnades åt information från våra landslagsledare Lotta L och Nils-Rune -L samt ytterligare lite träning. Det var jättekul att träffa alla och intressant att se träningen. Tävlingsprogrammet finns här   , kolla speciellt in fria följet- ett av de längsta jag varit med om…Nu väntar vi med spänt intresse på startnummer. Om det ska tävlas fredag, lördag eller söndag. Det börjar verkligen pirra i magen och tusen tankar snurrar när det gäller träningen de sista veckorna. Min erfarenhet av Ylles träning är att han går bäst om vi tränat rätt mycket innan. Många detaljer vill jag fila på men samtidigt vet jag att jag fortfarande måste tänka mer långsiktigt. Ylle är 3 år och har förhoppningsvis många goda tävlingsår kvar.

Landslagsträffen är ett välkommet inslag, kul att lära känna alla innan vi åker och extra spännande att följa förare och hundar man sett under träning. Överhuvudtaget ska det bli så spännade att följa tävlingarna på nära håll. Tack alla för en trevlig och positiv helg- nu väntar ett riktigt spännade äventyr!

På hemväg fick Mona K och jag för oss att vi borde träna lite inomhus ochså. Så istället för att styra hemåt ringde vi Håkan i Boxholm och frågade om vi fick komma. Bussiga Håkan fixade att vi kunde låna hallen ett par timmar. Kändes bra att få träning inomhus. Tack Mona K för bra träning och de fina bilderna här på bloggen!

 

ylle-landslag

Fritt följ med störning

ylle-lands-2

1 reaktion på ”Helgens landslagsträff”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.