Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter några semesterveckor i Peru med äventyr från tidiga mornar till sena kvällar. Vandrat och ridit på hög höjd(5000 m som högst), båtresa på titicacasjön, storstadsliv i Lima och några dagar på en djungellodge i Amazonas. Snälla släktingar och vänner har hållit ställningarna med gård, får och hundar. Fast jag tycker allt ni här hemma har gjort ett kass jobb med våren….Hade stora träningsplaner inför hemkomsten då jag kallt räknat med att det skulle vara helt snöfritt och helst ochså torrt. Men icke – det blir att dra igång ändå. Undrar hur det kommer att gå med brukssäsongen- gissar att de första spårtävlingarna ligger rätt illa till. Trist för det kommer nog att bli himla svårt att komma med på några tävlingar.

Vi börjar vi träning mot vårens lydnadstävlingar och eventuella brukstävlingar. I april har vi några träningsdagar inplanerade med goda träningsvänner och sedan elitläger för ekipage i landslaget och på rankinglistan. Blir säkert bra tillfällen till tävlingsmässig träning. I övrigt har jag en hel del kurser och föreläsningar under våren.

Min gammelhund Jim (Kogårdens Bull)  VM 1 :a och 2X SM 1:a i sök och räddning. På väg mot sitt 15 :e år….

jim2

9 reaktioner på ”Hemma igen”

 1. Låter som om ni haft en underbar och spännande tripp. Vädret här hemma ja, visst är det kasst! Hade jag kunnat hade jag för länge sedan uppfyllt din önskan om snöfritt men ”Kung Bore” var envis och ville inte ens förhandla i ärendet. Gissar också att det kommer att bli en kladdig vår. Hur kul är det?? Nej, kanske ska man tänka tanken om flytt till sydligare breddgrader. Men oj, vad jag skulle sakna mitt Sverge, Sverge kalla men kära fosterland.

 2. Pussa ordentligt på Jim!!
  Man vet aldrig hur länge man får ha dom kvar.
  Jag förlorade min Chessi 13 år i helgen.
  MVH Carina & Lei-Anns Baqqi

 3. Hej!!
  Drutten var på väg att bli min men jag besinnade mig i sista stund haha!!
  Han är nu återlämnad och efter allt som hänt har det åter börjat infinna sig ett lugn här hemma -fast saknaden av Chessi är stor!!
  Ha det gott Carina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.