Hundjobb!

Jag inledde höstens arbetsperiod men en vecka på Sölen i norska fjällen. Det var lydnadsträning för canis instruktörer och blivande canisinstruktörer. En jättetrevlig vecka i fantastisk  fjällmiljö, Sölens apellplan måste vara en av världens vackraste!

657

Dagarna spenderades på apellplanen med inspirerande träning och diskutioner och på kvällarna vandrade jag upp på de fina fjälltopparna som omger Sölen. Med andra ord en riktigt härlig vecka både för mig och för Ylle som verkligen gillar fjällpromenaderna. Som vanligt i Sölen blir jag imponerad hur långt många reser för att vara med på en sådan vecka. På lägret fanns deltagare från Danmark till Kiruna. Det är ju det som gör hunderiet så himla kul, att träffa folk från alla möjliga ställen med samma intresse och med brinnande ambitioner att bli bättre på det man sysslar med! Och dessutom så himla många fina platser jag varit på tack vare hunderiet, i Norden, i Europa och även längre bort än så. Hundträning som livsstil skulle jag inte byta bort mot något annat för det har verkligen gett många upplevelser och möten utöver det vanliga.

img_0876img_0896img_0886

1 reaktion på ”Hundjobb!”

  1. Det var utroligt hyggeligt og givende at træne for dig. Ønsker dig alt vel fremover. Er glad for gode tips og træner målrettet mod mine prøver. Mange´hilsner fra Dina og skægget familie 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.