Hundtränarens bästa vintervän!

Det blir 3 minuter ljusare varje dag läste jag just, känns grymt bra  då jag tycker att mörkret är en av de värsta sakerna med vinter. Det är alltid så bråttom att hinna med allt under dygnets ljusa timmar.Jag önskade mig en pannlampa i julklapp, hade läst  FB- diskutioner om bästa pannlampan. Min pannlampa från Claes Ohlsson(den billigaste typ) fanns inte med på några listor och när jag fick en riktigt bra pannlampa kan jag förstå varför. Från att jag haft ljus ett par meter framåt kan jag nu se närmare hundra meter framåt och hyfsat bra även i sidled. Det gör att det inte är några problem att lokalisera sig i mörkret. Då går det ju att göra massa saker även när det är mörkt, gå skogspromenader, löpträna ostigat och spåra eller träna sök mm. Fattar inte att jag inte tänkt på en sådan enkel lösning tidigare!

6 reaktioner på ”Hundtränarens bästa vintervän!”

  1. Nu måste du tala om vilket märke det var. Jag har precis som du länge haft en billig variant som i och för sig lyser upp närmaste metrarna. Men det du beskriver låter ju toppen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.