Ny klubb och ny arena i söder!

Från och med i år kommer jag att tävla för Kungsörs BK. Tillbaka dit allt började för typ hundra år sedan med en cocker- spaniel på lydnadskurs. Cockern fick inget varaktigt intresse för lydnad med det fick däremot jag! Jag var medlem i Kungsör i några år men byte sedan till Köping, då det var en mer aktiv klubb. Sedan Kungsör öppnade sin arena har jag varit där mer och mer och som medlem finns generöst med träningstider vilket ger en helt annan kvalite i träningen denna tid på året än vad som tidigare varit möjligt. Dessutom är klubben trevlig- var imponerad när jag fixade med rankingtävlingen hur smidigt allt flöt på och hur många ja- sägare som fanns där! Alltsom oftast möts man av några vänliga ord!  Jag kommer att vara kvar som delbetalande i Köping då även detta är en mycket trevlig klubb!

I söder öppnas snart en ny stor hundarena, kolla här för mer info, i mars kommer jag att ha flera clinics där, se här om du är intresserad!

2 reaktioner på ”Ny klubb och ny arena i söder!”

  1. Halmstad hundarena verkar bli hur bra som helst – och bara ca 1 timmes körväg för oss. Har nu som en present till Anders nu anmält honom till din clinic i mars….tror det kan vara en bra start för honom och valpen!
    Att få lite nya infallsvinklar och tänka lite nytt innan man kommit för långt med en ny individ tror jag är viktigt, annars är det så lätt att man trillar in i det gamla lunken när man varit borta från hunderiet ett tag….

  2. Maria Hagström

    Ja, det är verkligen guld värd att ha en innehall på nära håll. Både för kurser och egen träning, vinter blir uthärdlig! Vad kul att få se valpen- himla kul att han hamnade hos er så jag kan följa honom!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.