Hur vinner man VM i lydnad?

Denna vecka tillbringas i Frankrike, här har jag varit rätt många gånger härvidlag. Jag gillar verkligen landet och fransmännen. De är oerhört trevliga och gästvänliga. Och jag tror fransmän är de enda folkslag som tar det här med mat lika seriöst som jag själv. Här nedan kan du se en liten intervju med Carmen Bennett. Carmen vann VM i lydnad 2009 i Bratislava. Jag tror att (rätta mig om jag har fel…) hon var den första från ett icke nordiskt land att vinna VM. Carmen är en stor profil inom Fransk lydnad, hon har en massa kurser och seminarier och deltar och tolkar dessutom ofta på seminarier i Frankrike. Hon kommer att ge er svaret på hur man vinner VM i lydnad.

Här kan du se Carmens VM program

3 reaktioner på ”Hur vinner man VM i lydnad?”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.