Jättevälkommen till min nya sida!

books

Som med så mycket annat i livet har denna nya sida kommit genom en rad tillfälligheter. Det hela började med att jag fick en bok som jag läste och gillade- nämligen Apportering till vardag och fest Jag gillade bokens upplägg och tittade vilka som låg bakom boken och kontaktade Lena Gunnarsson och Jenny Nyberg som jag träffat en hel del i hundträningssammanhang men inte visste så mycket om i sina yrkesroller. De var villiga att hjälpa mig med struktur, språk och upplägg i en uppdatering av valp till stjärna. Det visade sig vara ett riktigt lyckokast och ett stort förändringsarbete påbörjades. Efter ett tag så fick jag frågan om jag ville ge ut den på klickerförlaget. Min första spontana tanke var, varför då? Vi har ju gett ut böckerna i egen regi tidigare och det har ju gått bra. Men vis av det redan påbörjade arbetet fick mig att inse att samarbetet med proffs gav oerhört mycket tillbaka. Inte bara i form av kvalitet utan ochså i inspiration och nya kunskaper. På den vägen är det och i och med samarbetet med klickerförlaget kom även Elsa Blomster in i projektet. Och i samband med bokutgivningen kom även denna fina sida till.

I och med att boken är en uppdatering av den gamla så frågar många om det är stor skillnad – och om jag får säga det själv så tycker jag nog att det är som en helt ny bok där det dessutom finns en studieplan. Här på hemsidan kommer det ochså att finnas checklistor till studieplanen att ladda ner i samband med att vi börjar skicka ut böckerna! Så här skriver 2 av testläsarna vad de tycker om den nya boken. Se under recensioner.

 

Här kan du förhandsbeställa nyupplagan av Från valp till stjärna” Nya filmen om elitlydnadsmomenten ” Lydnadsmomenten i elitklass”  samt de tidigare produkterna ” Från valp till stjärna- filmen” och ” Nosarbete- en bok om spår och uppletande

1013797_10151513397560959_1472692279_n-1

394822_521687274528793_1653688049_n kopia

Tycker du att hundträning är det skojigaste som finns? Här på bloggen kommer du att få en massa tips och ideer från mig och andra som är lika intresserade. Häng med, ställ frågor och kommentera gärna inlägg!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.