Kedja och helhetkurs!

Årets första kurs på hemmaplan gick av stapeln i helgen. Det var kedjor, helhet och tävlingsmässighet som stod på programmet. Ett av mina absoluta favoritämnen. Det finns ju hur mycket som helst att träna på inom det området. Och enligt min erfarenhet hamnar dessa delar i skymundan, det är ju allt som oftast så himla mycket annat man behöver träna på. Fördelen med en hel del av denna träning är att det inte behövs mer träningstid utan snarare lite mer planering av den träningstid man lägger ner.

Ibland är det dessutom bra att upprepa sina tankegångar högt, jag påminns om vad jag behöver bli bättre på och lägga mer träningstid på. En tanke jag haft länge är att belöna betydligt mindre i detaljträningen på delar och moment som är hyfsat bra inlärda. Låta rätt beteende leda till fortsättning och närmare en slutbelöning. Det ska jag experimentera med ett tag nu!

Som grädde på moset var det ett gäng duktiga hundtränare som bidrog med erfarenheter och kunskaper. Här kan du läsa ett referat från en deltagare på kursen!

2f5q8214 vit4

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.