Kurser 2011 och VM i Paris

Det är jättemånga som frågar om kurser för 2011. Min planering är ännu inte klar men klart är att jag inte kommer att ha så många kurser på bortplan 2011. Däremot kommer jag att ha ett antal kurser på Skogsborg- mer info kommer inom kort. Eventuellt kommer det även att finnas några dagar som är möjliga att boka in. Håll utkik på sidan för mer info!

Nästa års lydnads VM går i Paris här hittar du info om arrangemanget

vit2

1 reaktion på ”Kurser 2011 och VM i Paris”

  1. Hej! Jag vill jättegärna gå kurs för dig och vill inte missa när dessa datum släpps! Helst vill jag gå brukslydnad och uppletande Elitsatsning som du hade det här året eller något liknande. Blir det andra kurser så få jag välja av det som finns! Jag går in på din sida var och varannan dag för att inte missa dina kurser, kan tänka mig att platserna kommer att gå åt!

    Med Vänliga Hälsningar
    Emma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.