Sista chansen att anmäla till föreläsningen!

Välkomna till Himmeta bygdegård alla ni som anmält er till föreläsningen torsdag den 4.11. Jag kan utlova en intressant och givande kväll i höstmörkret. Drycker, smörgåsar och hembakt fikabröd finns att köpa samt en del hundprylar! Vägbeskrivning finns ovan i menyraden! Har du inte anmält finns fortfarande chansen! Se inbjudan under bilden!

Redan dags att ställa om klockan och mörkare lär det bli. Det finns för oss i våra trakter en ljusglimt när det gäller träning. Kungsörs brukshundklubb har fixat en hundträningshall för eget bruk och för uthyrning. Det kommer att förbättra träningsmöjligheterna vintertid högst betydligt. I början på november ska jag och Ylle vara med och ha en lydnadsuppvisning på deras invigning. Ska försöka hitta på ett kul och fartfyllt program för att visa hur otroligt skoj det kan vara med lydnadsträning.

I övrigt är det som vanligt fullt upp på alla fronter, massa kurser i Sverige, Norge och Finland samt ett uppdrag i mellanöstern. Det är inte svårt att få tiden att gå precis. Nu ska vi i alla fall gå in i en intensiv träningsperiod inför Nordiska mästerskapen samt göra en spurt med filmen, det som återstår är redigeringsarbete, kul men tidskrävande till tusen!

 

2f5q81891

En metod för att komma tillrätta med pip/ljud och andra felbeteenden vid träningen

 

Många hundtränare önskar redskap för att hantera pip och gnäll i träningen. Anna Haeggblom- Bjellå kommer hit och berättar om hur hon genom ett planerat och strukturerat träningssätt kommit fram till en strategi hur man kan träna hunden till att ljuda mindre. Föreläsningen handlar i första hand om ljud men träningsättet ger även ideer och inspiration för hur du kan lösa andra felbeteenden genom en tydlig och positiv träning. Det här är även en föreläsning för alla som vill bli duktigare på att planera och utvärdera sin träning ! Anna är sedan många år aktiv som hundtränare, tävlande, instruktör och domare och har tävlat elit i alla bruksgrenar.

Välkommen till en intressant kväll i Himmeta bygdegård utanför Köping 4 november kl.19- 21.00 därefter en frågestund! Fika finnas att köpa!

Anmälan skickas till Skogsborghund@hotmail.com och avgiften 250 kr betalas in på 5665-0591 Skogsborgs gård, var noga med att ange ditt namn!

Competition12kg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.