Kursprogram för 2009

7e2f60421.JPG

Nu ligger kursprogrammet ute för första halvårets kurser här på Skogsborg. Vill du gå någon kurs rekommenderar jag dig att anmäla dig direkt. I höstas blev alla kurser fulla på ett mycket tidigt stadium. Har du höga ambitioner inom lydnadsklass eller brukslydnad? Kika på vår elitsatning för 2009! Jag håller även på att ge besked till alla som lämnat in intresse för externakurser 2009. Tyvärr kommer jag inte att kunna tacka ja till alla, ett angenämt problem kan tyckas men det är alltid tråkigt att göra några besvikna. En anledning till att jag kommer att ha lite mindre kurser är att jag ska avsluta en bokprojekt. Hösten har varit mycket mycket hektiskt, tack vare att min planering varit ganska kass( och att jag stundtals är lättövertalad…) Det har ändå gått över förväntan mest tack vare att vänner och släktningar ryckt in och gjort en massa målvaktsräddningar. Tack till er som trots allt hållit kaoset på avstånd! Men inför nästa år kommer jag att ha en nästan perfekt kursplanering…

1 reaktion på ”Kursprogram för 2009”

  1. Det vore mkt intressant att få läsa om hur du värmer Ylle, med tanke på startpipet till rutan…

    Eller måste jag hålla mig till kursen nästa vår 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.