Landslagsuttagningstävling

ylle-urklippt4

Idag har vi startat på landslagsuttagning i Kristinehamn. Tävlingen var upplagd som SM med tre olika ringer och olika domare. Upplägget var proffsigt och funktionärerna gjorde ett kanonjobb i de ishavsvindar som härjade på platsen. Jag är både nöjd och mindre nöjd med vår insats. Nöjd med att helheten gång på gång faktiskt funkar och att Ylle klarade sig helt på egen hand idag. Det har vi tränat en del på, att kunna prestera utan alltför mycket stöd. Fantastisk glad att resultatet räckte ända fram till seger bland 24 ekipage. Mindre nöjd med min egen insats, orkade inte riktigt bry mig utan ville bara att det skulle ta slut. Vissa detaljer var inte heller som jag vill ha dem men det är ju därför man tävlar bland annat, för att få veta vad man behöver träna mer på. Bara fundera och träna vidare helt enkelt! Här kommer en mycket preliminär resultatlista(är inte helt 100 att allt är korrekt…), återkommer med fullständig lista!

1. Vallmyra Ylle & Maria 308.5

2. Skojstreck van Ducke & Nina 301

3. Fia friens On- Off & Camilla 300

4 . Brainwaiws Krollie & Lillemor 299

5. Borderness Milou & Christina 287

20 reaktioner på ”Landslagsuttagningstävling”

 1. Grattis! Av de rapporter jag fick från ”utsända på plats” så gjorde ni ett skitsnyggt program! Ingen är väl förvånad för ni lyckas ju så gott som alltid prestera riktigt fina rundor, men det gör ju inte precis prestationen mindre imponerande!

 2. Grattis till ännu en jättefin prestation, ni imponerar 🙂 På SM får du se upp dock, hört talas om en reserv som kan bli farlig om den kommer med 😉

  /Kram från Vingåker

 3. Man har den äran att gratulera, lillebror. Ibland får vi klara oss utan aporna och då gäller det att vara karl för sin hatt. Bra jobbat!

 4. I vanlig ordning… kan vi inte se varandras program.
  I bland vill inte kännslan vara med… kanske ska du och jag träffas för
  att dela ut ett par riktigt hårda SPARKAR till varandra *ler*
  HEJJA DUKTIGA YLLE och GRATTIS!
  Kram Diana

 5. Helena och kelpiesarna Mocca och Izi

  Grattis! Vilka tävlingsresultat ni presterar! Och ett ännu större grattis och lycka till till uttagningen!

 6. Grattis till en sån imponerande prestation när känslan är att man helst vill in i värmen och kura, ligga framför brasan i soffan och äta praliner (ja, det där var ju mina önskemål, ha, ha!). Det märktes dock inte för en utomstående. Jättefint program!
  Kram från Ditte

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.