Liten Bobby Brown till salu

bobby041.jpgbobby031.jpgbobby02.jpgbobby01.jpg

Denna vecka är jag instruktör på Nyköpings BKs trevliga bruksläger. Min lott är brukslydnaden. Parallellt med deltagarna träning visar jag och pratar mycket om hur man lägger goda grunder för träningen av tävlingshunden. Till min hjälp med den biten har jag lånat chihuahua valpen Bobby Brown, 6 månader gammal. En underbart härlig och arbetsvillig liten gosse- helt perfekt att använda som visningshund. En mer rutinerad hund är svårt att just visa grunder med på ett tydligt sätt. Egentligen vill jag behålla valpen- suverän hund att visa med på kurser och dylikt- han får ju plats på bordet! Sambon är dock av en annorlunda åsikt….Nu är det så att lille Bobby är till salu och jag hoppas verkligen att han får komma till någon som vill göra något mer med honom än att kamma pälsen- det vore ju ett ruggigt slöseri på en sån trevlig liten hund. Är du intresserad av Bobby o vill göra ngt vettigt av och med honom ring Lena 0155452303

4 reaktioner på ”Liten Bobby Brown till salu”

  1. Så söt!! Jag hade ju tänkt mig en kelpie men han har ju också tantecken så han kanske blir mer praktisk storleksmässigt. Hoppas han får ett bra aktivt hem.

  2. Vilken liten läckerbit! Det syns att han verkligen är med på noterna. Tyvärr är det ofta småhundars lott att bli soffprydnader istället för kapabla tänkare… Han tar ju väldigt liten plats…är du säker på att sambon märker om du utökar flocken lite…

  3. Vilken liten chokladbit! Kul med en chihuahua som kan annat än att sitta i en väska. Hoppas du hittar det perfekta hemmet! Synd att inte jag kan ta en till, vore mycket intressant och kul att jobba med honom.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.