Mot nya mål!

Tack snälla människor för alla grattisar vi fått här på sidan!!! Spårresultaten var verkligen kul. Nu gäller det att börja ladda igen för lydnads SM. Lite svårt är det allt att starta upp igen, hade varit skönt med en paus just nu men det vore ju fånigt att klaga… Om jag räknat rätt kommer lydnads SM och bruks SM att bli mitt 15 respektive 16 SM och min fjärde hund på raken som tävlar SM. Otroligt kul och jag vill passa på att tacka alla som på något sätt hjälpt oss med träningen. Vid det här laget börjar det bli rätt många. Under hela mitt aktiva hundliv har jag varit med i riktigt bra träningsgrupper och därmed fått massor med feedback på träningen. Gemensamt för träningsgrupperna är att det är högt i tak och att det ofta kan bli diskutioner om hur man gör och varför. Inget för den snarstuckne men  nyttigt och stimulerande  då man hela tiden verkligen får fundera runt sin egen träning och argumentera för den. Hursomhelst som hoppas jag träningskompisarna förstår hur stor del de har i våra tävlingsframgångar!

En annan riktig doldis som varit med från början och hjälpt till med allt från hundpassning, motion och träning av jyckarna är min pappa Gunnar. Stort tack till honom!

p1011247.jpg

Pappa Gunnar med Hagström familjens hundar: Working kelpiesarna Jim, Ex och Ylle. Border Collien Tindra och schäfern Tös. Ett gäng mellan 5 månader och 12 år!

p1011211.jpg

Nybadad Ylle, påminner mest om en lapsk vallhun!

16 reaktioner på ”Mot nya mål!”

 1. Faktum är att det var en lapsk vallhund med på vallningslägret jag var på i helgen (med lilla Z, inte med B… B blev lös i magen av att ligga och vibrera och vilja sätta tänderna i fåren i dagarna tre..) och den var intill förvillning lik en black&tan kelpie som fanns på gården. Det blir f ö inget RM för B i år för jag har inte råd att åka så långa sträckor längre, livet är extremt fattigt. Lycka till på SM.

 2. PS Kom på att jag glömde skriva att din pappa är en toppenkille som brukade ha MYCKET god smak när det gällde val av hund…

 3. Håller med ovanstående!!!
  Supergrattis till både Super Maria och Super Ylle!!!! 😀

 4. Karin Sundell

  WOW! En fjärdeplacering på årets lydnads SM! Vi hurrar, lyfter på hatten och sjunger Ylles sång! Det är ju alldeles otroligt hur duktiga ni är!!!

 5. Maria och jaiko

  Grattis Maria!
  Du och Ylle är så duktiga. Vilken fin debut på SM för Ylle.Vilken superförare och tränare du är! Grattis,grattis,grattis jag är full av beundran.
  Maria och Jaiko

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.