SM : 4 i lydnad!!!!!

Efter en härlig semestervecka på Öland med sol, bad, shopping, god mat, turistande och hundträning var det dags för Ylles första SM. Vårt mål var att Ylle skulle ha en fin attityd och förhoppningen var att det möjligen skulle räcka till final. Trots ett par småmissar fick vi hop 290.75 p och låg på en sjundeplats efter lördagens tävlingar och därmed var klara för final. Ett nytt mål blev att nå poängplats, trodde nog knappast att vi skulle lyckas med det men Ylle gjorde ännu ett fint program dock med några fler småmissar denna dag och slutade på 280 p. Visserligen tycker jag att Ylle kan en del moment bättre men hans helhetsprestation är långt långt över vad jag ens vågat hoppas på. Att två dagar kunna prestera så pass stabilt är mycket mer än vad man någonsin kan begära av en så pass ung och orutinerad hund. Vår insats räckt till slut till en fjärdeplacering, lite tråkigt kan tyckas att hamna precis utanför prispallen men det kunde knappast grumla glädjen över Ylles fina insats.

Ett Jätte tack till mina tre coacher Ewa, Maria och Lotta. Först för en supervecka på Öland sen ett genomlyckad coachuppdrag. Ni har en stor del i att vi faktiskt lyckades prestera långt över vår förmåga!

21 reaktioner på ”SM : 4 i lydnad!!!!!”

 1. Vi är mycket glada över att det gått så enastående bra för er på Öland! Vi är också stolta över att vi får ta del av din kunskap på 10:an-kurserna! Stort grattis till en fantastisk prestation!
  Annica och Dexi

 2. Stort, stort grattis lillebrorsan! Matte och Husse var så imponerade över era prestationer så att de höll på att tappa hakorna. Hoppas att du hörde att jag skällde så mycket jag orkade när du och din matte ropades fram på prisutdelningen:-)

 3. Ett rungande grattis till fin prestation! Vilket superekipage ni är!
  kram från
  ÅsaK med boxerpojkar o lakritssnöre

 4. Torboldts Dexxon o Ewa

  GRATTIS till er fina placering! Vilket suveränt par ni är!
  Ewa o Dexxon

 5. HÄRLIGT!

  Ett stort GRATTIS till både dig och Ylle. Krävs två för att köra en ”tango”.

  Nästa SM att satsa mot? Bruks SM i Västerås, hemmaplan och allt.

  /Patrik

 6. Var på Öland och såg finalen! Jag är väldigt imponerad. Det såg verkligen superbra ut. Ylles energi och fokus genom hela programmet gillade jag. Grattis!!!

 7. Till och med vi hittade hit… Jättegrattis till en enaståeende prestation!!! Nästa gång står ni på pallen! Stina hälsar…

 8. Jättegrattis till fina prestationer både i lydnad och spår –inte illa att placera er 4:a på SM med så ung hund–super!
  Lycka till på bruks-SM vi håller tumma o tassar!
  Marie o Minos

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.