Oj vad tiden har gått…..

Sedan jag kom hem från Nya kaledonien har allt runnit på i en rasande fart. Tyvärr så har bloggen blivit lite lidande pga av tidsbrist. Men nu börjar det att lugna ner sig lite grann så förhoppningsvis blir det tid inte bara för det mest absolut nödvändiga. Jag har varit på landslagsläger i Halmstad. Mycket trevligt och givande- denna gång hade vi Jessica Svanljung som instruktör och vi fick ed oss ett par tips som fungerade riktigt bra. Extra bra med ett av tipsen som faktiskt var användbart på både Ylle, Tindra och Signe.
Sedan har jag haft en hel del kurser, allt från valpkurs och tävlingskurs i egen regi till uppdateringar för instruktörer och olika former av temakurser. Sedan har jag haft en massa föreläsningar-maxa dina belöningar, bli en ännu bättre tränare, lyckas på tävling-tur eller träning och praktiska lekövningar. Som sagt en intensiv period har det varit.
En sak jag faktiskt prioriterat under perioden är träning av mina egna hundar. För det mesta har jag gått upp vid 5 tiden för att hinna träna innan kurser och andra aktiviteter. Passar mig alldeles utmärkt för efter en kurs blir det ofta så dålig kvalitet på träning av den enkla anledningen att man är rätt pumpad på energi. Och fördelen med den vanan är ju att plötsligt är 7 på morgonen sovmorgon. Jag har aldrig varit en morgonmänniska med det stämmer som jag hört att det krävs 21 dagar i sträck för att ändra en vana…..

1505197_862192300478308_8340616740833818077_n

Med Ylle tränas det för fullt inför Nordiska mästerskapen som kommande helg går på Stockholmsmässan. Signes tränas för sin elitdebut som vissa dagar lurar precis runt hörnet för att andra dagar befinna sig på en annan kontinent. Och med Tindra har jag tävlat, efter rätt lite samträning. Lotta tränar henne förstås hela tiden och jag tycker att några delar har tagit ett jättesprång framåt. Delar som hjälpte till massor i tävlingsprogrammet och trots ett fåtal pass så gick det riktigt bra 302 p och vinst. Därmed är ochså Tindra troligen klar för nästa års SM och eftersom Lotta är SM general kommer jag att tävla SM med henne. Då ska vi förstås se till att vi är ordentligt samtränade.
10262253_860937153937156_8585398466329956665_n

2 reaktioner på ”Oj vad tiden har gått…..”

  1. Hej och tack för senast, mkt bra kurs vi hamnade på :).
    Skojas helg har gått i jaktens tecken men vi har tränat korta pass hemma med framsteg i veckan, så roligt att få nya verktyg och inspiration att komma igång igen.
    Önskar dig lycka till med dina 4-benta och vi ses säkert framöver igen!

  2. Kul att du är tillbaka! Jag väntar ivrigt på nästa del av Ylles träningsskola, det är ju den perfekta årstiden för att grundträna kryp på, alla mina mattor är lagda på rad här hemma!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.