Planering och VM: 3:an

Som tidigare nämnt är hösten mer än fullproppad med aktiviteter. Skulle vilja påstå att det är så illa att om jag snubblar på väg ut så är tidsschemat i gungning. Uselt planerat menar de som känner mig. Sant förstås. Min träningskompis har erbjudit sig att vara min sekreterare, inte helt säker på att det heller skulle vara någon bra ide. För är jag en mesig ja sägare så är hon en argsint nejsägare som förmodligen skulle skrämma bort kunderna för tid och evighet. Förutom dom då som hamnat på hennes vita lista. De är dock inte jättemånga. Någon annan sekreterare verkar inte finnas inom räckhåll och känner jag vår ekonomiansvarige rätt så skulle arbetsbördan knappast minska om jag överlät bokningarna dit. Alltså återstår jag och vad jag än gör Ska min planering bli bättre inför nästa år. Med denna långa och omständiga förklaring vill jag säga att nästa års kurser  hemma och borta ännu inte är klara. Jag har även ett annat projekt pågång som påverkar men hoppas att snart kunna ge besked till alla er som frågat om kurser!

I morgon flyger jag till Trondheim för helgkurs i lydnad, sedan ett par lydnadsdagar till i trakten på måndag och tisdag. Nästa helg bär det av till Göteborg för en brukslydnadskurs på Alfa hundcenter   Tur att jag har ett kul jobb!

Nu finns en film på VM 3:an Lena med Tendings Blackie från Finland. Ni som undrar när filmer från de svenska laget kommer kan jag berätta att de kommer. Jag har ännu inte fått filmerna men när de kommer jag jag försöka lägga ut en snutt på alla i laget. Observera ljudnivån i hallen

7 reaktioner på ”Planering och VM: 3:an”

  1. Hmmm, ett angenämnt dilemma du sitter i som ”överbokad” – dock inte desto mindre faktiskt ett dilemma. Nu är ju du en hejjare på att planera träning av hund, och du borde ju därför också kunna utveckla fina färdigheter i planering av arbete och ledighet….om du ändå inte väljer att anställa en sån dära PA som är så poppis nuförtiden. Vore ju flashigt!

  2. Hej!
    Tack för en mycket givande helgkurs! Det var kul att känna att man inte har tänkt helt tokigt när det gällde hur jag tränat själv och att man har fått en massa nya skruvar och knorrar i huvudet gällande helt nya tankar och tips! Precis som det skall va! Hoppas vi synes igen!
    Tack och hej från den mycket nöjda frågvisa observatören….

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.