Pristagarna i Göteborg

ylle-seger-g-borg

Här kommer en bild på de tre första i My dog lydnadstävlingar( tack Trine för bilden!) Ylle tyckte det var schysst att trängas med alla brudar….

Här finns en fullständig resultatlista från Göteborgstävlingarna. Tyvärr filmade vi inte så jag har ingen film att lägga ut! Nu går vi i vintervila en period. Får se om det blir några brukstävlingar till våren annars blir det träning fram till kvaltävlingen i Kristinehamn i maj. Skönt med ett längre tävlingsuppehåll. Träna kommer vi förstås att göra. Bara att göra en plan för detaljer och annat som behöver förbättras.

För er som anmält till elitsatsning och läger är svar på gång. Tyvärr är det jättemånga anmälda så en hel del kommer inte att få någon plats. Känns tråkigt att behöva lotta bort så många men samtidigt är det kul att så himla många är intresserade och beredda på att satsa så mycket på sin träning.

7 reaktioner på ”Pristagarna i Göteborg”

  1. Katarina med Fixa

    Det känns så kul att vi kom med på elitsatsningen. Det var den knuff vi behövde för att ge oss ut och träna i femton minusgrader idag! Det har blivit mest inomhusträning på sista tiden…

  2. Monica, Malte og Extra

    Gratulerer med seieren 🙂 dere er så flinke, og blir jo bare bedre og bedre 🙂 må nok på kurs igjen tenker jeg med Malte gutt 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.