Spännande föreläsning

En metod för att komma tillrätta med pip/ljud och andra felbeteenden vid träningen

 

Många hundtränare önskar redskap för att hantera pip och gnäll i träningen. Anna Haeggblom- Bjellå kommer hit och berättar om hur hon genom ett planerat och strukturerat träningssätt kommit fram till en strategi hur man kan träna hunden till att ljuda mindre. Föreläsningen handlar i första hand om ljud men träningsättet ger även ideer och inspiration för hur du kan lösa andra felbeteenden genom en tydlig och positiv träning. Det här är även en föreläsning för alla som vill bli duktigare på att planera och utvärdera sin träning ! Anna är sedan många år aktiv som hundtränare, tävlande, instruktör och domare och har tävlat elit i alla bruksgrenar.

Välkommen till en intressant kväll i Himmeta bygdegård utanför Köping 4 november kl.19- 21.00 därefter en frågestund! Fika finnas att köpa!

Anmälan skickas till Skogsborghund@hotmail.com och avgiften 250 kr betalas in på 5665-0591 Skogsborgs gård, var noga med att ange ditt namn!

1 reaktion på ”Spännande föreläsning”

  1. Låter spännande men är inte säker på att jag kör 70 mil för några timmar… men har du möjligen en bloggeller hemsideadress till Anna? tack på förhand!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.