Ta nu chansen, alla brukshundsklubbar!

books2

Under våren har en hel drös brukshundsklubbar runt om i landet beställt boken ”Från valp till stjärna del 1” för att använda som kursbok. Otroligt roligt!

Nu lottar vi ut en signerad bok till fem av de brukshundsklubbar som har köpt boken. Det enda ni behöver göra för att vara med i utlottningen är att anmäla er klubb i kommentarsfältet här på bloggen.

Böckerna kan ni till exempel använda som priser på tävling, för att uppmuntra duktiga instruktörer eller uppmärksamma duktiga ekipage. Eller förstås hur ni själva vill!

Om i fall er brukshundsklubb inte beställt boken till rabatterat pris går det fortfarande att göra det – och givetvis vara med i lottningen av de fem ”prisböckerna”.
Tryck här för att läsa mer om specialerbjudandet.

   Maria Ylle fot baksida SMMaria och Ylle, SM 2014

19 reaktioner på ”Ta nu chansen, alla brukshundsklubbar!”

 1. Värmdö BK med brinnande instruktörer behöver vara med i utlottningen! Böckerna går till instruktörer, blivande tävlingsekipage med valp i hågen och någon duktig funktionär! Såklart ska vi vinna! Trevlig Valborg!

 2. Pamela Johansson

  Den bästa på länge , lättförståelig och hur bra som helst ?
  Ullareds brukshundklubb skulle blivit hur glada som helst om den hamnade här !
  // Pamela Johansson UBK?

 3. Carina Andersson

  Växjö Bk har köpt böckerna till valpkurs med tävlingsinriktning ?
  Samt givetvis till instruktörsutbildningen vi har.

  Trevlig Valborgshelg till alla!
  Växjö Bk / Cina

 4. Hundskolan i Skövde har köpt och haft en helt fantastisk kurs i vår med samma titel som boken. Gå gärna i på Hundskolorna på fb och kolla lite bilder från avslutningen i söndags. Vi har nu många blivande stjärnor som vill ha steg 2 i höst. Och det finns ju material i boken att lägga upp en fortsättningskurs.

 5. Skara Brukshundklubb har använt boken som kurslitteratur till kurser i belöningsträning och moment inlärning. Vi vill naturligtvis vara med i utlottningen!

 6. Götene Brukshundklubb har använt sig av boken från Valp till stjärna i flera kurser med inriktning belöningsträning lydnad.
  Givetvis vill vi gärna vara med i utlottningen!

 7. Grums gänget

  Grums Brukshundklubb, vi har haft en cirkel där vi gick igenom hela boken. Fantastiskt givande!

 8. Vi på Ale BK har precis anmält våra instruktörer till en workshop 15 augusti med Maria och vill ha boken förstås!

 9. Vi på Tierps BK har verksamheter på många fronter. Vi samarbetar över alla gränser och hjälps åt:

  Årets klubb – Tierps Brukshundklubb

  Motivering:
  För tre år sedan hotades årets klubb av nerläggning, idag är det en blomstrande klubb med ett gemensamt mål – en välkomnande klubb för alla. Tack vare fantastisk uppslutning och sann kämparglöd kan klubben återigen arrangera tävlingar, kurser, öppna träningar och utställningar som lockar både nya och nygamla medlemmar. Då det blir allt svårare för klubbar att hitta personer till förtroendeposter har årets klubb vågat sig på nya grepp. Genom att hålla öppna styrelsemöten, har fler vågat ta en styrelseposition.

  Självklart vore det toppen för vår klubb att få chansen att ta del av detta!

 10. Smålandsstenar Brukshundklubb har precis avslutat en kurs som utgick från ”Valp till stjärna”. Deltagarna var nöjda o ryktet har spridit sig! Fler vill ha boken o gå kurs.

 11. Askersundsbrukshundsklubb vill gärna vinna! Vi köpte in boken och gav den till alla våra instruktörer som haft kurs under 2014 som gåva. Skulle vara roligt att köra en tävlings inriktad Valpkurs med boken som underlag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.