Online Kurs 2015

 

Vi får många frågor om våra on-line kurser-här kommer en sammanfattning om hur du gör:

 

bild                                                   bild

Gå in på www.nolimitobedience.se

Där kommer du att finna nätsidan där alla våra onlinekurser ligger. På första sidan ligger en bild där det står-nu öppnar etapp 3 anmäl dig här.Tryck på knappen för att komma till kursmenyn. Då kommer du in på en sida som ser ut som den andra bilden. Här ligger bilder på kurserna som du kan anmäla dig till.

Kurserna fungerar så att du får ett användarenamn och lösenord som du loggar in med på sidan. Därefter får du tillgång till kursen du beställt. Kurserna består av olika antal lektioner som du ser i beskrivningen.

Etapp 1

består av 6 lektioner. Var 14 dag kommer en ny lektion med text och en massa videofilmer som förklarar vad vi skrivit om. Eftersom etapp 1 startade 22 mars finns det redan 4 lektioner ute som du får tillgång till direkt. Du har tillgång till kursen i 6 månader. under den tiden kan du så ofta du vill gå tillbaka till filmer och texter medan du själv tränar.

Denna etapp 1 utgår från  3 övningar. Från dessa bygger du upp grunder, moment och tävlingsmässig träning. Vill du ha en tydlig och klar plan för din valpträning så är detta precis vad du behöver.

Etapp 2

Går igenom samtliga moment i elitklass, hur de ser ut och hur du lär in dem. Här finns olika sätt att lära in momenten och vare sig du är nybörjare eller erfaren tror vi du kommer att få både en massa tips och inspiration. På denna kurs får du tillgång till alla 12 lektioner direkt du beställer.

Etapp 3

Handlar om uthållighets och tävlingsträning. Hur många gånger har vi inte hört att : så här gör han aldrig på träning, han går mycket bättre på träning, jag är så nervös-då funkar det inte…osv Här kommer vi att ge dig våra bästa tips för hur du lägger upp träningen för att lyckas på tävling. Och det är ett stort och oerhört spännande område som vi tänker en massa runt i vår egen träning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.