Tävlingsdags igen!

Idag har vi tävlat lydnad igen under mer normala förhållanden. Torsdag och fredag har vi tillbringat i Boxholm för lite varm och go inomhusträning(återkommer om detta) Ylle kändes genomarbetad och fin under träningsdagarna och det höll i sig även under tävlingen. Jag fick startnummer 13(!) och det blev en lång väntan som jag spenderade med att irra runt tävlingsplatsen utan något annat mål än att få tiden att gå. När jag tog ut Ylle förstod jag direkt vad jag borde ha gjort istället- tränat ett par pass -för han var het som galopphäst inför start. Jag blev lite stressad eftersom tiden för uppvärmning blev rätt kort. Men jag lyckades samla ihop oss någorlunda. Träningen i Boxholm med täta träningspass och korta uppvärmningar har gett bra resultat när det gäller att lite snabbare förbereda sig för start. Trots att han var riktigt på hugget höll han ihop hyfsat bra. Vi hade några småmissar, mest beroende på tempot, igenom rutan med för lång bromssträcka och ett sent ställande på inkallningen. Ställandena är egentligen inte sena men han tar i alldeles för mycket i springandet för att det ska bli bra. Olyckligtvis är inkallning och rutan tunga moment kofficientmässigt. Resten gick bra och vi landade på 303.5 och har ett SM-kval till.

13 reaktioner på ”Tävlingsdags igen!”

 1. HÄRLIGT! och grattis till ytterligare ett SM-kvalpoäng. Ett till 300 resultat och du är ”hemma” 😉

  Höres
  /Patrik

 2. Men aaahh, vad duktiga ni är! Härligt med så fina poäng, och ändå ha mer att ta av. Och unga pojken, vad ska det bli??!! Grattiskram!

 3. Åsa Alexandersson

  Oj, oj Maria vad ni är duktiga, vi hävdar att det är viktigt med vila då det är snöslask ute.

 4. Tack för grattishälsningen och Grattis själv till poängen och placeringen i Fagersta! Jag hörde ryktas att det såg jättetrevligt ut…. 😉

 5. Jo jag tackar jag, det var fina poäng. ser verkligen fram emot att se er in action, och om det skulle bli på Öland till sommaren, så blir vi väldigt glada. Grattis Ni är grymma!

  ps. vi är på honom om bloggandet här hemma, han har blivit lite väl lat tyvärr.

 6. Maria och jaiko

  Grattis, vad ni är duktiga. SM,SM,SM .Vad det ska bli roligt att följa era framgångar. Vi ser fram emot helgen.

 7. Jättegrattis till strålande resulat! Imponerad är bara förnamnet..
  Må väl!
  Åsa K med boxerpojkar o lakritssnöre

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.