Väntar inte förgäves…

Just nu ligger jag efter på både mail och telefonfronten. Så till alla som väntar på att jag ska höra av mig – ha lite tålamod, på tisdag och onsdag kommer jag att ta tag i det…. Jag har varit bortrest i helgen och är bara hemma och byter resväska. Tidigt i morgon bär det av till Kydingeholm och lydnadskurs för två ur det fantastiskt framgångsrika finska landslaget. Jag ska för ovanlighetens skull vara med med hund denna gång. Det var längesedan sist så det blir spännande tror jag! Nu börjar ju nedräkningen inför lydnads SM. Återkommer med uppdatering från kursen!

4 reaktioner på ”Väntar inte förgäves…”

 1. Väntar med spänning på en rapport från lägret. Behöver du inte tolk kanske? *blink blink*

 2. Hej svejs! Åter från en veckas arbetsresa till Spanien…. kul men jobbigt på flera sätt och då menar jag inte bara arbetsmässigt…. Zaf är på kollo i V-vik och verkar leva livets glada dagar. Hämtar hem henne i samband med RM som jag dock står över… Lycka till på lydnads-SM! ET

 3. Halloj !

  Tassar in för att säga att det var kul att träffas på kursen i Kydingeholm !! Synd bara att vi inte hamnade i samma grupp, för det hade varit skoj att få se Ylle in action !!

  Har´e gott !

  // Hälsar vi med den ” brunovitprickiga ” modellen !

 4. Tack för omtanken – gulligt av dig! Jag förstår precis på vilken banan du menar, och jag är på den… 😉 Lite matt i pälsen ännu, men helt ok för övrigt.
  Härligt att se dig och Ylle. Han är verkligen en mäktig, kraftfull kille – helt i min smak. Det ska bli kul att ha er här i sept, men vi lär nog ses innan dess – om inte annat på SM.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.