9 kursdagar i tre länder

 

Ni som följer den här bloggen vet ju redan att planering INTE är min starka sida, men denna gång var det olika omständigheter som gjorde att det blev 10 väldigt intensiva dagar. Det började med två dagar på Kungsörs hundarena med ett gäng som vid det här laget gått rätt många gånger för mig. Kul att följa deras framgångar och framsteg!

Sedan bar det vidare mot Finland och deras landslagssamling.

 

Jag fick frågan om jag funderade länge innan jag tackade ja, och jag säger samma sak som Petra Mede sa när hon fick frågan om Melodifestivalen- jag svarade ja innan jag ens fått frågan!

IMG_3672

 IMG_3676

Fantastisk skoj och härlig utmaning att få träna 20 ekipage på så pass hög nivå! På lägret var det dessutom ett stort gäng åhörare med. Finland har verkligen hittat ett bra koncept för att träna fram säkra och stabila ekipage som presterar som bäst när det gäller. Ska bli superskoj att se dem i action i Budapest.

Jag övernattade en natt på Arlanda och for vidare till Norge dagen efter. Tvådagars kurs med ett gäng där jag träffat de flesta tidigare. Även här ett gäng duktiga hundtränare som det är mycket inspirerande att följa!

 

IMG_3706
De sista dagarna var det elitsatning för ett Göteborgsgäng på stans fina hundarena. Mycket diskussioner blev det om hur man lär in moment för att de verkligen ska hålla på tävling och hur man kan hålla hundens hjärna ”öppen” i träningen.IMG_3728IMG_3719

 

 Här kan du se en liten film från de olika kurserna! Jag var trött när dessa dagar var över och skulle någon fråga efter mitt namn skulle jag nog säga vittringsprov eller nåt sådant….Men jag är fylld till bredden av inspiration efter att ha sett sååååå många duktiga tränare i action och det har väckt så många tankar så att jag knappt kan strukturera dem!

 

 

 

 

 

 

IMG_3626

På gården har vi fått alla lamm för detta år! Vi väntar på att gräset ska växa och att vi kan släppa ut våra träningsfår så vallningssäsongen kommer igång på allvar.

1 reaktion på ”9 kursdagar i tre länder”

  1. Jösses, jag är grymt impad över att du lyckades vara så alert och fokuserad när du väl kom till Göteborg!!! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.